Na koncu boš mel 24/7 prižgano boš videl.Zaradi določenih značilnosti hiše ni potrebe, da deluje 365 dni na leto.
Jaz sem tudi mislil eh saj to bo samo te ko se rabi. Zaj pa laufa skos.
Na koncu boš mel 24/7 prižgano boš videl.Zaradi določenih značilnosti hiše ni potrebe, da deluje 365 dni na leto.
ivent je najslabši od teh lokalnih. Ni treba danes delat računa in pisati prikrite reklame.men se zdi ivent top in tko kr tih pa se mi zdi da so kr ozvini
Ne smeš sploh gledati, ali se ti splača ali ne. Zadeva je na nek način "luksuz" in se pač odločiš ali ga boš imel ali ne.Kolikor se ti 10k splača. Meni se ni in se ne. Fail.
In za kaj potrebuješ odzivnost?men se zdi ivent top in tko kr tih pa se mi zdi da so kr ozvini
Ni fora delat reklamo sam povem, kako je blo pr men. Vsak ma svoje izkušnje, to je čist jasno. Jaz sem imel pač srečo, da je I-vent delal, kot treba hitro so se javli, montaža brez drameivent je najslabši od teh lokalnih. Ni treba danes delat računa in pisati prikrite reklame.
haha okej kje pa dobim nakazan za reklamoIn za kaj potrebuješ odzivnost?
Jaz od montaže Micke nisem potreboval nikogar. Na par mesecev očistim filtre in to je to. Zadeva deluje, brez da vem da deluje. Če bi potreboval odzive, bi bil najmanj živčen.
Sicer pa bi se pri reklami lahko vsaj potrudil s slovenščino.
tu dobiš LOSSNAY VL-100EU5 z montažo vredRabim eno enoto za prezračevanje jedilnice in kuhinje na vikendu, Severna stran naslovljeno na hrib in je več vlage.
Gledam Mitsubishi. Dobil ponudbo z vgradnjo za 817 eur, model MITSUBISHI ELECTRIC LOSSNAY VL-50SR2-E
Bo ok? Raje kaj drugega?