Lokalni rekuperator

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.290
818
113
Eno vpršanje. A če sam kupiš napravo in vgradiš, ali lahko dobiš povrnjeno od nakupa? Seveda pošlješ še slivnim gradivom vgrajene naprave na lokaciji.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.229
1.392
113
Malo prepozno videl temo...

Ja I-venti se tako konstantno derejo da misliš da si na letališču.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.675
390
83
Kras
www.mtl.si
No jaz sem tudi oddal vlogo za moje 50ke, in priložil potrdila s strani proizvajalca. Glede na to, da se tehnične specifikacije naprave in zahteve o lastnostih ekosklada od lani niso spremenile, imam dejansko še upanje. Nisem pa kot ti z nikomer komuniciral o vpisu naprav v EPREL.
Boš dobil s strani Ekosklada zahtevo za dopolnitev.
Niso pa bili javni dokumenti dovolj.
Sem moral kontaktirati uvoznika, da mi je dostavil in sicer podatkovna kartica izdelka po delegirani uredbi komisije 1254/2014 in Izjavo o skladnosti.
Pridobi to in kar dodaj kot dopolnitev k vlogi ;). Samo mail pošlji na uvoznika.
ja če maš račun o vgradnji.
IN potrdilo o plačilu računa.
Meni so sicer za samogradnjo (brez računa o vgradnji) rekli, da ni subvencije. Tako da jaz bi temeljito preveril, kaj in kako, če se računa na subvencijo. Mene je recimo s subvencijo prišlo nekaj manj kot, če bi sam kupil brez subvencije. Razlika je namreč tudi v DDVju.

• Všeč mi je
Reactions: NoteThis

NoteThis

Fizikalc
25. sep 2013
524
174
43
Boš dobil s strani Ekosklada zahtevo za dopolnitev.
Niso pa bili javni dokumenti dovolj.
Sem moral kontaktirati uvoznika, da mi je dostavil in sicer podatkovna kartica izdelka po delegirani uredbi komisije 1254/2014 in Izjavo o skladnosti.
Pridobi to in kar dodaj kot dopolnitev k vlogi ;). Samo mail pošlji na uvoznika.

IN potrdilo o plačilu računa.
Meni so sicer za samogradnjo (brez računa o vgradnji) rekli, da ni subvencije. Tako da jaz bi temeljito preveril, kaj in kako, če se računa na subvencijo. Mene je recimo s subvencijo prišlo nekaj manj kot, če bi sam kupil brez subvencije. Razlika je namreč tudi v DDVju.
Sem poslal prošnjo po dokumentaciji uvozniku (REAM). Moram pohvalit, so izjemno odzivni, dobil izjave v parih urah in posredoval ekoskladu. Sem pa te izjave že prej našel sam - le v angleščini, zdaj pa imam še slovensko verzijo.

Kakorkoli, uspešen ali ne, Hvala mtl za tale nasvet.