Mi mamo v firmi privatno menzo/restavracijo/gostilno, kjer okoli 11:30 vsak dan kej pomalcamo.
Ob sredah so vedno pice
Pa tudi sicer so precej predvidljivi jedilniki, saj imajo okoli 25-30 različnih jedi, ki jih iz tedna v teden ponavljajo. V priemrjavi z drugimi menzami, kjer imaš na voljo le kaki dve možnosti je to sicer veliko, vendar po testiranju kmalu ugotoviš kaj ti je všeč in ob istih dnevih naročiš isto hrano. Imajo tudi sladice, ki pa so vse razen kremšnit (ki so seveda kupljene drugje) bolj kot ne zanič...
Sicer pa nič posebnega, če nisi zelo lačen, vedno lahko najdeš da je kaj narobe - ponavadi preveč olja ali preslan krompir ali premala porcija (kar sicer ni pravilo, včasih je pa prevelka, problem je v tem da variira in nikoli nisi 100% koliko boš dobu)
Cene so pa od 3,75€ (za standardno malico) do 5,05€ (kakšna posebej pripravljena hrana), lahko te pride tudi več, saj recimo pleskavico dobiš za 4,20 potem pa moraš posebej naročiti pomfri za 1,70 ravno toliko tudi solata...
Omeniti velja, da če plačaš dražje kosilo praviloma ne dobiš več hrane, včasih celo manj. Primer: tenstan krompir pa kak dunajc stane 3,75, kaka rižotka pa tut 5,05.
Prihajajo tut študenti, ki pa imajo za tisti bon všteto še juhico ali sladico poleg glavne jedi. Pa kuharce menjajo vsaki drugi teden (dobesedno).
Ob sredah so vedno pice
Sicer pa nič posebnega, če nisi zelo lačen, vedno lahko najdeš da je kaj narobe - ponavadi preveč olja ali preslan krompir ali premala porcija (kar sicer ni pravilo, včasih je pa prevelka, problem je v tem da variira in nikoli nisi 100% koliko boš dobu)
Cene so pa od 3,75€ (za standardno malico) do 5,05€ (kakšna posebej pripravljena hrana), lahko te pride tudi več, saj recimo pleskavico dobiš za 4,20 potem pa moraš posebej naročiti pomfri za 1,70 ravno toliko tudi solata...
Omeniti velja, da če plačaš dražje kosilo praviloma ne dobiš več hrane, včasih celo manj. Primer: tenstan krompir pa kak dunajc stane 3,75, kaka rižotka pa tut 5,05.
Prihajajo tut študenti, ki pa imajo za tisti bon všteto še juhico ali sladico poleg glavne jedi. Pa kuharce menjajo vsaki drugi teden (dobesedno).