Poglej, saj ne dvomim, da so m-audio hude kartice. Dalec od tega. Verjetno je vsaka stvar boljsa, kot Creativov crap. AMPAK.. za PCjem preprosto ne poslusas samo glasbe.. Hudo dobro je igrat kaksen spil, ce imas se podporo za kaksen sorround, EAX ipd crap.. In tukaj m-audio ali semi-audiophilske stvari bolj malo ponujajo. Poleg tega, ce bi rad super sound, da bos tako kartico dobro izkoristil ga ne bos poslusal na mp3jih in podobni skrcnei sari, anede? Prav tako ne na Logijevi plastiki, ampak bos pac kupil nek hud sistem za par K eurov..
Mi je pa osebno, skoda metati par K eurov za nek hud audio sistem, ki ga bom vezal na PC, potem bom pa pa 50% poslusal srot od mp3jev, 30% igral spile in 20% gledal dvdrip nadaljevanke..
Nek povprecen sistem imam v drugi sobi, harman kardon AVR130 + infinity primus speakerje.. igra lustno, za teh 1k eurov kolikor je stal komplet za moje potrebe povsem OK. In valda je bistvena razlika napram PC komponentam, samo se enega podobnega sistema za PC ne bom kupoval, ker preprosto mi je bolj pomembno uzivanje v spilih, vso to morje mp3jev zdaj ne bom "konvertiral" v CDje, LPje, karkoli in tudi ne bom sel nanovo vleci iz neta za 1 TB nadaljevank, filmov v hudi zvocni izvedbi.. zatorej je neka low budger kartica za 100€ in neki solidni PC speakerji [za audiofile so kakopak crap, za nas n00be pa pac zadovoljivi in sluzijo namenu] za 250€ in je to to..