Logitech miška

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hyperscroll gre meni na k....

tako, zdaj pa lahko mirno proizvajalcu logitechu poveste, da naj kdaj pa kdaj kaksen fakin spletni forum preberejo, vzamejo na znanje feedback userjev in naredijo tudi kaksno celo kolikor tolikor uporabno misko za LEVICARJE. Ce ze naredijo prastari MX500 kalup v zrcalno obliko bo velik korak naprej.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Ti dejansko premikaš miško z levo roko? Vsi levičarji, ki jih poznam (pa jih ni malo), uporabljajo miško z desno roko.
confused-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
hyperscroll gre meni na k....

tako, zdaj pa lahko mirno proizvajalcu logitechu poveste, da naj kdaj pa kdaj kaksen fakin spletni forum preberejo, vzamejo na znanje feedback userjev in naredijo tudi kaksno celo kolikor tolikor uporabno misko za LEVICARJE. Ce ze naredijo prastari MX500 kalup v zrcalno obliko bo velik korak naprej.

Ne boš verjel, ogromno časa smo poslušali kako da nima Logitech miške za levičarje, zakaj nima miške za levičarje in jok in stok. No cca. 3 - 4 leta nazaj so naredili MX610 wireless za levičarje, no mi kot uvoznik smo jih v enem letu prodali cca. 10, tako da - piši kuči propalo
evil.gif

Aja, glede hyperscrolla, vedno imaš opcijo, da ga uporabljaš ali ne, meni je fantastičen
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
A niso bili ze ~15 let nazaj tudi levorocni Mousemani ? Pac nagnjen je bil v drugo smer kot tisti za desnicarje.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Ja, ogromno levičarjev ''išče'' miš za levičarje, ko je pa na voljo pa je po moje ne vzamejo, ker so navajeni na miške v desni roki. Res me je presenetilo, da se jih je tako malo prodalo, ker je res veliko ljudi spraševalo po tem, ko pa je bila na voljo pa...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Ti dejansko premikaš miško z levo roko? Vsi levičarji, ki jih poznam (pa jih ni malo), uporabljajo miško z desno roko.
confused-1.gif

Yes, ze 20 let. Do sedaj sem uporabljal vedno mis za desnicarje, sedaj sem se pa razvadil na DeathAdder for Lefties pa je bomba, koncno vidim, kako smo levaki "diskiminirani".
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
MX610 ni mis, je neki povprecno sranje za levake
evil.gif

Brat ima 2x MX610 je zadovoljen (tudi levicar), meni oblika G5, G9 valda ne sede in mi ostane pol DA.. ali pa ambidextrous SteelSeries Kai al kaj je ze.. Lachesis imam slabe izkusnje. Na splosno ne pa pri razerju pojezi sparanje z materiali.. sam engine je super, kolescek pa slabs, kot leta 94
crazy1.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik Master_of_Disaster pravi:
Ponavadi je namreč baterija prazna ravno v najmanj primernem trenutku, potem pa imaš hudiča in pol. Ko se ti to naredi nekajkrat, pa se navadiš in daš miš skoraj vedno na polnjenje, kar pa ni ravno blagodejno za baterije.

ravno za takšne primere pa imam na lageru Logitech RX1000 (pravzaprav 2, saj z eno igra klikediklik igrce
evil.gif
....cena: ca. 11€

http://www.logitech.com/en-gb/for-business/products/mice-presentation-devices/devices/6373

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Citat:
Uporabnik Master_of_Disaster pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

zmaga.gif
.

Kakšna pa je ta dodana vrednost hyperscroll koleščka, ker sem še vedno na "klasiki", kljub temu, da ima miško omenjeni kolešček
confused-1.gif

Če uporabljaš excel ali kakšne dolge dokumente, pri katerih moraš veliko skrolati je fantastična zadeva, ali pa če npr. bereš na alterju temo v kateri sodelujeta softi in Malcom
evil.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Po opis tega dodatka sklepam, da je hyperscroll koleščka "acceleration" skrloranja, ki ga poznamo za premikanje kazalca že od nekdaj?
Ali pa je to, da se zaleti in skrolira, dokler ne ustaviš?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Ja revolution je imela to celo tako urejeno da ce si v normalnem scroll nacinu na hitro zavrtel scroll se je ta sprostil in sel v hyper scroll nacin. V glavnem meni je ta funkcija res zelo dobrodosla.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Meni se je to kdaj naredilo ponesreci, ko sem kliknil kolescek (tako deluje njihov driver). Se dobro, da sem lahko hudica odstranil ... zdaj z normalnim HID driverjem dela brez tovrstne "avtomatizacije".