Logitec Harmony in digitalni sprejemnik Handan

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.306
18
38
MB
Pozdravljeni

Imam digitalni sprejemnik Handan CV-5000 od Telemacha. Zanima me, če na njem dela univerzalni daljinec Logitech Harmony 525 oz. 555?
Ali je že kdo sprobal. Bojim se, da bom kupil, potem pa ne bo delalo

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
lahko sam preveriš če dela v njihovi bazi, oz konfiguratorju. glede na to da meni dela hd sprejemnik (8000 se mi zdi), mislim da bo ta tudi delal

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
Seveda dela, preverjeno.
cheer.gif

Ti kar naroči in tisti plastik-fantastik remote, ki je priložen kar lepo pusti v škatli.
cool-1.gif

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.306
18
38
MB
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
lahko sam preveriš če dela v njihovi bazi, oz konfiguratorju. glede na to da meni dela hd sprejemnik (8000 se mi zdi), mislim da bo ta tudi delal
Mi lahko prosim poveš kje lahko to preverim?

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.306
18
38
MB
Sorry, ampak a mi lahko prosim poveš, kam na tej strani lahko vpišem svoj produkt?
Jaz nikjer ne najdem

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Sem preveril v Logitech Harmony Remote programu in je v bazi ta model, tako da definitivno more delati. Pa tudi drugače bi, ampak bi ga pač moral sprogramirati...

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.306
18
38
MB
Nabavil sem Harmony 525 in sedaj imam eno vprašanje. Nastavil sem si aktivnosti za določene aparate (TV in ojačevalec). Sedaj me pa zanima, kako je možno npr. prižgati samo en aparat?
Primer: imam aktivno aktivnost "watch TV" sedaj bi pa rad še prižgal radio.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
pod activity je knof DEVICE. ko to stisneš se ti pokažejo posamezne komponente, klikneš na željeno in si že v njenem meniju. ta meni se da tudi preko pc skonfigurirat, da pomečeš nepotrebne funkcije ven, tiste ki jih uporabljaš pogosto, pa da premakneš na začetek. recimo ni praktično, če je knof za vklop na 10 strani

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
Imaš več možnosti kako prižgati samo eno komponento.

Ena je da si pomagaš z Device. Če imaš Harmonya pravilno nastavljenega za tvoj radio potem bi vse komande morale delovati. Če ti še vseeno ne deluje poglej v nastavitve za ta device kako so nastavljeni gumbi, lahko da gumbi niso nastavljeni, so "prazni".

"Pravilni" način je pa da si narediš Activity "Pošlušaj Radio", ta naj ti ogasne vse ostale komponente edino radijo naj pusti prižganega ali pa tudi ne, odvisno kaj bi rad.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a tej harmony daljinci že znajo kej razmišljat?

Primer:
gledam mariota:) potem pride deklina in si hočma ogledat en film, kjer se morajo prižgati še receiver in xtreamer.
Pod funkcijo "Filmi" je naštimano, da se prižgejo vse 3 naprave (tv, receiver in xtreamer).
Ali Harmony ve, da če pritisnem "Filmi", da je tv že prižgan in more prižgati še samo 2 napravi? Ali bo v tem primeru vgasnil tv?

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Ali Harmony ve, da če pritisnem "Filmi", da je tv že prižgan in more prižgati še samo 2 napravi? Ali bo v tem primeru vgasnil tv?
TV bo pustil prižgan, vklopil pa bo ostale naprave ki jih potrebuješ ter izklopil tiste, ki jih ne.
cool-1.gif