Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Moje želje se takrat ni upoštevalo, verjetno je zdaj enako, itak je treba na CSD za vsak drek it in sem skozi leta tam spoznal da se zadeve in njihova stališča glede tega ne spreminjajo veliko. Četudi ima foter bajto, 5k € plače in bi dal levo jajco da bi imel on skrbništvo nad otrokom, ga pri nas ne bo dobil.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Preveč na horuk ste šli, alkoholik je šel ko svija v bučepa sem mislil da alter premore mojstre podhebavanja med vrsticami.....
Največkrat je vzrok prav to, da se ne vidi vzroka. Malenkosti, ki se nabirajo in ponavljajo vsak dan, so bolj uničevalne kot 16 tonska utež, ki pade iz jasnega neba.Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Preveč primerov poznam, ko je baba skorajda brez razloga spokala in šla. Skoraj pišem za to, ker je šla k drugem decu, ki...
V tolažbo: pri nekaterih vrstah pajkov je zadeva še hujša - samica samca takoj po oploditvi pohrusta.Citat:
Uporabnik Spirit pravi: Pač to je narava, desc zrihta da ima ženska streho nad glavo in za jest, potem ga pa ona ne rabi več ker ji je v napoto.
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
V tolažbo: pri nekaterih vrstah pajkov je zadeva še hujša - samica samca takoj po oploditvi pohrusta.
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Pa se nihče ni uspel dogovrit za deljeno skrbništvo?
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Otrok pa mora biti v reševanju teh situacij na prvem mestu;
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Preveč primerov poznam, ko je baba skorajda brez razloga spokala in šla. Skoraj pišem za to, ker je šla k drugem decu, ki je bil pa na presenečenje vseh in po videzu in po karakterju čisto drugačen od dosedanjega partnerja, ampak dobro pustimo to zdaj, ker tako ali tako vemo, da ženske ne vejo kaj hočejo.
V 3 primerih je šlo še za skrbništvo, ki ga je seveda dobila mama. Ampak kaj se je iz tega razpletlo? Otroci teh parov so ravno toliko "odrasli", da so začeli izkoriščat situacijo v smislu, da bodo imeli tistega raje, ki bo več "vložil" vanj, finančno seveda.
In kaj smo dobili? Otroka, ki bo navajen da dobi vse kar se mu zahoče, pravih vrednot in vzgoje pa mu noben od staršev ne bo dal, predvsem zaradi tega ker si bo popularnost pri otroku zgolj kupoval.
Ločitev ima največje posledice na otroku, če se starša tega ne zavedata in egoistično stremita k sreči, je velika verjetnost, da izhajata iz podobno razpadle družine, kar pomeni, da se je ciklus obrnil in se bo v vedno večji meri obračal še naprej...
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Res, da nisem ločen - ampak sem skoraj 100% prepričan, da z mojo v tej situaciji nebi imel težav. Otrok pa mora biti v reševanju teh situacij na prvem mestu; sicer bo dobil vzorce vedenja, ki jih bo potem ponovil v svojem življenju. Sej veste - fotr alkoholik, sin alkoholik; mama qrba hči qrba. To pa se zna obema staršema vrniti kot boleč bumerang na stara leta. Takrat pa bo prepozno. K fotru bo hodil po denar, k mami pa bo hodil jokat kako ga partner ne razume...
Citat:
Pogosto se zgodi, da jih zapustijo ali celo oropajo njihove tajske žene, je pojasnil generalni sekretar organizacije.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Oprostite, glede na to kako ste se izražali in kako ste pljuvali, ni bilo za pričakovati kaj drugega. In hvala bogu, da so jo.
Toliko zaničevanja, kot ste zlili na tisti forum, mah,.... lahko vas je SRAM!!
Za vsako ločitev sta pa potrebna dva, se vam ne zdi?? V zakonu je potrebno ogromno prilagajanja, potrpežljivosti, ljubezni.... na žalost pa vsega tega mlajša generacija moških in žensk nima. Kar nekateri dokazujete z otročjimi in nedoraslimi posti.
a si ti slučajno članica belega toka?