Ločitve!?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Moje želje se takrat ni upoštevalo, verjetno je zdaj enako, itak je treba na CSD za vsak drek it in sem skozi leta tam spoznal da se zadeve in njihova stališča glede tega ne spreminjajo veliko. Četudi ima foter bajto, 5k € plače in bi dal levo jajco da bi imel on skrbništvo nad otrokom, ga pri nas ne bo dobil.

Zelo bližnjemu sorodniku je ratalo prejšnji mesec dobit skrbništvo nad 10 letnim otrokom. Ampak kolk se je prejebal s sodnijo, psihiatri, CSD in policijo ni za povedat. Zdaj pa ne more babe fuknit iz bajte.

Kolega se ravnokar bori za 3 otroke. Sem skoraj 100%, da mu bo ratalo.

In, če dobiš otroke, ti ostane tudi hiša.
cool-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Preveč na horuk ste šli, alkoholik je šel ko svija v buče
smile-1.gif
pa sem mislil da alter premore mojstre podhebavanja med vrsticami.....

Premore, premore, sam so mojstrovalci temo uničili še preden se je pričela razvijat ...

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.517
843
113
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Preveč primerov poznam, ko je baba skorajda brez razloga spokala in šla. Skoraj pišem za to, ker je šla k drugem decu, ki...
Največkrat je vzrok prav to, da se ne vidi vzroka. Malenkosti, ki se nabirajo in ponavljajo vsak dan, so bolj uničevalne kot 16 tonska utež, ki pade iz jasnega neba.

Življenje v dvoje je ... med drugim tudi cenejše. Presenečen bi bil, koliko zakonov bi razpadlo, če bi obe strani imeli zagotovljen enak/primerljiv materialni položaj vnaprej.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik Spirit pravi: Pač to je narava, desc zrihta da ima ženska streho nad glavo in za jest, potem ga pa ona ne rabi več ker ji je v napoto.
V tolažbo: pri nekaterih vrstah pajkov je zadeva še hujša - samica samca takoj po oploditvi pohrusta.
wink-1.gif

Izjeme so vrste, kjer je samec bistveno manjši, tako majhen, da ga samica sploh ne opazi ko opravi svoje
wink-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
V tolažbo: pri nekaterih vrstah pajkov je zadeva še hujša - samica samca takoj po oploditvi pohrusta.
wink-1.gif

Ja, pajkovka pajka pohrusta takoj, ženske pa tipa po obrokih. Zdaj pa, odvisno kaj je boljše, gotovina ali kredit ?
evil.gif

ON: verjamem, da je situacija slabša kot pred časom, spet pa ne tako slaba, kot prikazujete nekateri ...

Nazadnje urejeno:

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Sodec po odgovorih in zivljenskih pogledih prisotnih v tej diskusiji, ta forum premore neverjetno stevilo istospolno usmerjenih moskih. (Baba je kaca, mam raj tapravo, enooko. press.)

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Kolk folka ima oprano glavo od raznih forumov/tv/rumenih cajtngov in gre tudi iz tega razloga narazen?

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Pa se nihče ni uspel dogovrit za deljeno skrbništvo?

Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Otrok pa mora biti v reševanju teh situacij na prvem mestu;

Deljeno skrbništvo drugače pomeni ravno to da se ob ločitvi ni dalo nič dogovort in da je bil otrok zadnja briga. Vprašaj kakšnega ki je otroštvo preživel s kufrom v roki.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Preveč primerov poznam, ko je baba skorajda brez razloga spokala in šla. Skoraj pišem za to, ker je šla k drugem decu, ki je bil pa na presenečenje vseh in po videzu in po karakterju čisto drugačen od dosedanjega partnerja, ampak dobro pustimo to zdaj, ker tako ali tako vemo, da ženske ne vejo kaj hočejo.

V 3 primerih je šlo še za skrbništvo, ki ga je seveda dobila mama. Ampak kaj se je iz tega razpletlo? Otroci teh parov so ravno toliko "odrasli", da so začeli izkoriščat situacijo v smislu, da bodo imeli tistega raje, ki bo več "vložil" vanj, finančno seveda.
In kaj smo dobili? Otroka, ki bo navajen da dobi vse kar se mu zahoče, pravih vrednot in vzgoje pa mu noben od staršev ne bo dal, predvsem zaradi tega ker si bo popularnost pri otroku zgolj kupoval.

Ločitev ima največje posledice na otroku, če se starša tega ne zavedata in egoistično stremita k sreči, je velika verjetnost, da izhajata iz podobno razpadle družine, kar pomeni, da se je ciklus obrnil in se bo v vedno večji meri obračal še naprej...

Babe seveda mislijo da odhajajo z razlogom... no ja
rolleyes-1.gif

Sm ravno zvedu za eno ki je zapustila dedca ki je finančno zelo močan in je enostavno pobrala froca in odšla k enmu "bajkerju"
13.gif

men ni več nč jasn... koji jim je k****
confused-1.gif

...in to glede otrok.. ja oni najkrajšo potegnejo. Tud v tem primer vsak od njiju "vlagata" in tekmujeta kdo bo dal več pa oba v puberteti
17758-icon_confused.gif

La kaj pričakovat od takega otroka...
sprasujem se.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Res, da nisem ločen - ampak sem skoraj 100% prepričan, da z mojo v tej situaciji nebi imel težav. Otrok pa mora biti v reševanju teh situacij na prvem mestu; sicer bo dobil vzorce vedenja, ki jih bo potem ponovil v svojem življenju. Sej veste - fotr alkoholik, sin alkoholik; mama qrba hči qrba. To pa se zna obema staršema vrniti kot boleč bumerang na stara leta. Takrat pa bo prepozno. K fotru bo hodil po denar, k mami pa bo hodil jokat kako ga partner ne razume...
bonk.gif

..... in tako so mislli vsi ki jih poznam .. zdej se pa menjo prek odvetnikov in grozilnih SMS-ov in grožnje z tožbami
cry12bpy.gif

Poznaš tisto... tanka je linija između ljubavi i mržnje
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Zato se je dobro zmeniti za poroko kar z njenim očetom in dobiš primerno vzgojeno žensko, ki je izšolana tako, da ji je jasno, kje je njeno mesto.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Zadnjič sem gledal od ustanovitelja Piretabay-a. Se je na tajskem poročil in to ga je koštalo se mi zdi 6k$.

Če jo bo pa hotel vrnit nazaj njeni družini, bo moral plačat pa še 2x več.

cheer.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Glede na to kakšne komentarje večina spušča tukaj in nivo in pametovanje na alterju se je bolj za čudit kako ženske sploh zdržijo z vami par tednov, kaj šele mesece in leta.

Še dobro da večina ljudi res ni tako "pametna".

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kaj je tu čudnega? Valda, da se vsaka baba naveliča svojega partnerja po določenem času.

Take stvari se pač dogajajo tipom, ki kupujejo kravo, da bi lahko pili mleko. A mleka v trgovini kolk češ.

Nazadnje urejeno:

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
In kaj sem jaz napisala? Potrebno je prilagajanje z obeh strani. Pri tem naj povem, da ne branim ne ene ne druge strani.
Tvoj bratranec je pa po moje copata, oprosti.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Oprostite, glede na to kako ste se izražali in kako ste pljuvali, ni bilo za pričakovati kaj drugega. In hvala bogu, da so jo.
Toliko zaničevanja, kot ste zlili na tisti forum, mah,.... lahko vas je SRAM!!
Za vsako ločitev sta pa potrebna dva, se vam ne zdi?? V zakonu je potrebno ogromno prilagajanja, potrpežljivosti, ljubezni.... na žalost pa vsega tega mlajša generacija moških in žensk nima. Kar nekateri dokazujete z otročjimi in nedoraslimi posti.

a si ti slučajno članica belega toka?

A me lahko prosim razsvetliš?? Kakšnega belega toka?
Ne razumem te Zasavske fore.
evil.gif