Ljudmila Novak

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Aja, ti si veliko večji ekstremist kot vi kristjani skupaj.

TRD, ja naj ima svoj pogled, toda pokazal je svoj JAZ!

Katolištvo je nenaravno in nenormalno že samo po sebi. precej ekstremna oblika krščanstva.

Ti moram povedati, da prav med katoliki srečujem največje zadrteže in primitivce. Ne znajo se sprostiti, neprestano so obremenjeni itd.

Ti k tej sliki veliko prispevaš in potrjuješ moje ugotovitve s terena.

I

Izbrisan uporabnik #488

V bistvu sem res malo preveč posploševal, mislil sem na katolibane, esktremne katolike.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Lepo da si pokazal svoj Jaz!
Meni se tudi zdi fino, da je pokazal svoj Jaz, iz tvoje pripombe sicer ne znam razbrat, kaj si ti misliš o nmem in te prosim, da UTEMELJENO razčleniš, kaj te moti ali ti je všeč.

Poleg tega bi bilo lepo, če bi, ker si že načel temo o nekem človeku, napišeš še svoje izčrpno in UTEMELJENO mnenje o njej.

Še moje mnenje o njej, zdi se mi zmedena in zelo vodljiva, zastopa interese in ideje, ki so mi tuji, dokler ne bo posegala v moj ekosistem, me ne bo motila in se mi bo, enako kot zdaj, zdela povsem nepomembna in marginalna figura, ki je prišla do pozicije, ker je nihče drug ni hotel.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.774
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Povej mi, kaj takega je na meni, da sem bolj ekstrem kot vsi katoliki skupaj. Kaj takega zagovarjam in vsiljujem?

8888 si spet "spregledal"?

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje sedaj na tweeterju usklajuje z Ljudmilo odgovore za alter.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Katolištvo je nenaravno in nenormalno že samo po sebi. precej ekstremna oblika krščanstva.

Ti moram povedati, da prav med katoliki srečujem največje zadrteže in primitivce. Ne znajo se sprostiti, neprestano so obremenjeni itd.
priden.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Mistični, se ti zdi smešno? Če imaš ti take fetiše, jih jaz nimam!

Kar se tiče Pediatra, vedno tolče čez Cerkev, prav tako vsiljuje svoje poglede, kar se tiče homosexualnosti, izbrisanih, celo valjal se je pred parlamentom, tako da kar se tiče pisanja sva tam tam, samo da jaz drugo stran podpiram.

Glede Novakove si nisem ustvaril slabega mnenja, vsaj kar se tiče njenih nastopov, malo sem bil razočaran ker podpira Hojsa, je pa lepo Zokija peljala v šolo! Osebno jo ne poznam, sem imel priliko spoznati Kuvlerjevo in je čisto OK!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.774
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kar se tiče Pediatra, vedno tolče čez Cerkev, prav tako vsiljuje svoje poglede, kar se tiče homosexualnosti, izbrisanih, celo valjal se je pred parlamentom, tako da kar se tiče pisanja sva tam tam , samo da jaz drugo stran podpiram.

Šeee, šeee, daj povej še kakšno šalo
hysterical-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Kar se tiče Pediatra, vedno tolče čez Cerkev, prav tako vsiljuje svoje poglede, kar se tiče homosexualnosti, izbrisanih, celo valjal se je pred parlamentom, tako da kar se tiče pisanja sva tam tam, samo da jaz drugo stran podpiram.

Glede Novakove si nisem ustvaril slabega mnenja, vsaj kar se tiče njenih nastopov, malo sem bil razočaran ker podpira Hojsa, je pa lepo Zokija peljala v šolo! Osebno jo ne poznam, sem imel priliko spoznati Kuvlerjevo in je čisto OK!
Tolčem čez RKC, da si ne boš kaj mislil. Proti vernikom nimam pa (za razliko od tebe) absolutno nič. V bistvu se mi za razliko od tebe prav smilijo, ker so nam bila vsiljena določena pravila in se jih ne morejo/upajo znebit. Kako bom sploh imel kaj proti njim, saj sem v življenju obkrožen v 98% z njimi. K sreči v RL ne poznam takšnih kot si ti v VL.
Moti te moj pogled na homote? Moj pogled, ki se glasi: live and let live?
Kakšen pa je moj pogled na izbrisane? Daj poišči no.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Ja, saj mogoče so za štedilnik čisto ok. Nekako tako tudi uči tvoja Cerkev, ki ženske vseskozi ponižuje.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
TRD, ja naj ima svoj pogled, toda pokazal je svoj JAZ!
In kaj je s tem narobe?
Pokaži še ti tvojega. No ja, to je naredil že HotSatan v sosednji temi.
wink-1.gif

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
"Ljudmila Novak je ošvrknila prizadevanje javnosti za obnovo Bolnice Franja, češ da je ta nesmiselna poraba davkoplačevalskega denarja ob socialni revščini, ki vlada v Sloveniji."

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
"v pismu pa navaja, da država slovenskemu narodu za vse porušene cerkve še dolgo ne bo povrnila vse škode"
Torej obtožuje komuniste, da so v sloveniji rušili cerkve in da mora sedaj država poplačat to škodo? Prosim zgodovinske strokovnjake, da navedejo vsaj eden primer porušitve cerkve v kateri niso imeli zatočišče domači izdajalci.