Ljudje v bloku so prizadeti

22. jul 2007
13.594
1.774
113
124
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
A je kaj čudno? Z vlaki so vlačil golazen iz bosne, katera ni znala niti pribora nucat. Ko so mu dali lubenico jo je z glavo razbil.
hysterical-1.gif

Kaj misliš, da se to lahko v 50-ih letih spremeni.

Se nekje v jugi, ko so nemcem zaplenil moderne hiše in to golazen not naselil, najprej so luknjo v strehi naredil in potem lesena tla skuril
bonk.gif

Tukaj so jim pa takim stanovanja potalal pa nevem kaj še vse....
bonk.gif

Se ti zavedaš, da si ti za enga nemca enaka golazen balkanska.

Jst se komot pomešam med nemce, pa ni šanse da me dobijo. Ko za 3x (pre)pečene ne bi mogu tega rečt.
Tako kot Micheal Jackson
grims-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Bom poslikal če bo kaj na tleh ko pridem domov! Največ tega je zjutraj, ker čez dan se najde kak stanovalec ali snaga, ki to pobere, vseeno pa kake zadeve ostanejo. Maribor tabor drugače, natančne lokacije pa ne bi, oer se ne bi rad preveč izpostavljal, ker kot je že nekdo napisal, bi verjetno dobil par jackpotov na balkon.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Oh, pol pa niso tisti na iæ, pol so pa Štajerci...
smile-1.gif

No ja, mal smeha mora biti. Može seljak iz sela ali ne može selo iz seljaka

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
ksz... 34 let živim po blokih in nikoli videl ne slišal kaj podobnega. Pa so bili staroselci, iæi, kar hočeš... če je sredina normalna, je pač normalna. Trenutno imam le enega težaka v bloku, ki je očitno malo moten... staroselec, kleni Slovenec, ima LOUD mode on in se ne zna normalno pogovarjati, stalno kriči in se dere na ženo, preklinja itd..., a k sreči je nekaj nadstropij višje in ga ne slišim v stanovanje. Ko sem zunaj je malo nenavadno poslušati nekoga, ki se na ves glas dere.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.094
3.595
113
41
Lj
Dandanes, ko ima vsak lahko doma hišni kino in močne zvočnike za male pare, stanovanja izgubljajo smisel. Vsak hoče v stanovanju živeti, kot da je sam, to pa ne gre skupaj. Blokovska naselja so imela smisel ko je imel folk doma mogoče eno televizijo, sicer pa so knjige brali in se potikali zunaj.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kakšno si pa zdaj pihnil? V bloku nisem nikoli imel težave s preglasno muziko ali TV (razen kdaj pa kdaj s kakimi študenti, samo se jih da hitro podkupit z litrom vina). Problem so bolj razna premikanja pohištev, razbijanje itd. Doslej vedno in povsod samo Slovenci - kot tudi trenutno, ko mi občasno eden neke sode premika nad glavo, seveda obvezno samo ponoči.

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Po mojih izkušnjah so bloki neke čudne stvari, ljudje dobijo čudne predstave o njihovi lastnini in pravicah. Govorim o "PRAVICI" o parkiranju, uporabi stopnišča, rožicah na stopnicah....
Sicer pa ko si na deželi....ni čisto nič drugače. Samo pogled skozi okno mi razkrije psiho soseda, ki je prepričan, da je pločnik idealno mesto za njegovo zimsko zalogo drva...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Na današnjem menuju je:

Krompir

Glici gobica
sprasujem se.gif

Ter kruh, ki na travi gnije že kak mesec, enkrat vmes mu je bila dodana aroma kuhanih makaronov, ki so se v tem mesecu lepo kemijsko združili z kruhom.
uf-1.gif

Nažalost pa danes zgleda noven ni imel mesnega krožnika, saj se na travniku največkrat znajdejo ravno napol obrane kosti. Bom tudi to prilepo naslednjič ko jih vidim.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Zivel v bloku 24 stanovanj nekaj ket z ici in klenimi slovencelji.izkusnje pa take da razlike nisem opazil.en icar se danes pljuva zelene skozi okno vsako jutro,potem smo imeli motenega staroselca ki se je drl kadar mu je pasalo ter se enega nativca v prtljicju ki je ostanke hrane,pijace zlival skozi okno.vsi ostali so bili ql,aja da ne pozabim,pozimi ko je bilo treba sneg skidat so to poceli ici,sedaj sem na obrobju mesta v neki pol vasi z nekaj kmetijami v hisi,sami domorodci ampak tezave ostajajo,trenutno delajo kanalizacijo in ob 4 zj me zbudi hrup,pogledam skozi okno in sovascanka krade pese
stupid-1.gif
da ne omenjam modela ki na sver prazni greznice in ta drek streza po okoliskih travnikih,poleg tega je cesta skozi naselje usrana vsakic ob dezju ali pobiranju pridelkov ker nasi kmetje so res kmetavzarji in jih boli k ce vse userjejo,bi jih poslal v solo k severnim sosedom kateri tudi pomisli ne da bi cesto umazal,ugotovitev je da smo pac balkanci,zahojeni,delamo kar nam pase oziroma se rajsi ce vidimo da nekomu kontriramo,je pa tako sto juznije to tuznije

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.094
3.595
113
41
Lj
Jaz če mam denar si naredim tisto montažno bajto in je to to. Pa nekje v rovtah brez sosedov.