Ljubljansko Navje

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zanima me, če je ta kulturni spomenik odprt za javnost ali ne?

zadnjič sem šel mimo, pa se mi je zdelo zelo fotogenično za kakšen fotosešn, edino ne vem, a se moraš s kom zmenit, da lahko prideš tja in narediš kaj, ali je vstop normalen?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Hej, brez zamere ampak....kolk morš imet ti zjutri vprašanj, ko vstaneš? Ma ne kompliciri pri vsakem vprašanju, ki se ti v lajfu zastavlja. Greš tja pa poslikaš, zaenkrat še nisem vidla, da bi vstopnino pobiral, je prost prehod.

majč

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
confused-1.gif
a zdej pa še prašat ne smem - vem, da je pod spomeniškim varstvom, in da kjer je včasih bil vhod (s strani Vilharjeve), ga zadnjič ni blo ...

drugače pa - pameten ni tisti ki molči, temveč tisti, ki vpraša.
wink-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.839
1.604
113
Majči, živčke na špagco...

Ko sem bil nazadnje tam, ni bilo žive duše, jaz bi si na rame obesil ene tri strašno izgledajoče fotoaparate in fotkal...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Če si šel mimo bi lahko s prve preveru, drugič imaš pa res nenavadna vprašanja, sam tolk. Če boš naredu par fotk, te zihr ne bojo zaprl tud če je prepovedan vstop ja in mislim dej mal spontanosti v ta lajf.

majč

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Majči, naj avto kr pof, na pločnik pa pogledat, a?

spontanosti je pa dovolj, samo nočem spet imet problemov s kaznimi ... jih je bilo za to leto dovolj ...
redface-1.gif
Samo pazi, da ne dobiš kazni za nepravilno parkiranje. Potem bo pa spet jamranje, da si se na pločniku ustavil samo za 15 minut, pa da drugje ni bilo prostega parkirišča, pa da je avto od šefa, ki je bil takrat v Tunguziji,...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
no, sej to.
grin1.gif

nahrung002.gif

btw - čist lepo odprto je, noben nič ne kontrolira - par sprehajalcev je šlo mimo, midva pa zrihtala fotke.
smile-1.gif

kwa si kul ej!
če bi bil res tr00, pol bi naredu tko k umetniški duo Eclipse, k so fotkal nek kao seks z okostnjakom sred noči prav tam...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sej sm mel eno podobno idejo, samo premalo ekipe s sabo. to bom prišparal za enkrat drugič, ko bo večja produkcija ...
smile-1.gif

ne bo ravno seks z okostnjakom, bo pa vseeno kar provokacija, po moje.
grin1.gif

fotk pa, žal, ne smem objavit. vsaj še nekaj časa ne.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
sej sm mel eno podobno idejo, samo premalo ekipe s sabo. to bom prišparal za enkrat drugič, ko bo večja produkcija ...
smile-1.gif

ne bo ravno seks z okostnjakom, bo pa vseeno kar provokacija, po moje.
grin1.gif

fotk pa, žal, ne smem objavit. vsaj še nekaj časa ne.

kaj boš obelodanil mikropenis?
confused-1.gif