Ljubljančani--hrana za vas!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Pojma ne veš kaj pišeš. Njegov oče je bil delovni človek in je s svojim rokami naredil tisto kar marsikdo ne bo še 20 let. Prav tako je mati bila uspešna uslužbenka. Čudno, da je potem sestra izpadla normalna.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Vem kdo je (bil) njegov oče (prijazen človek), stric, bratranec ...

Verjetno si ti še kako drugače v povezavi z njimi in veš več.

Se posipam s pepelom.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Pe še to, žal mi je dečkota, ker globoko v sebi je dobra oseba in ima lepe lastnosti. Če je potrebno bo dal zadnjo kapljico krvi za nekoga, problem je v tem, da bi to naredil tudi za tiste, ki tega niso vredni. Še v srednji šoli je bil tak, da se je hitro postavil na stran šibkejšega pa čeprav so pred njem stali trije velikani, enostavno ni poznal strahu. Zakaj mu je bilo potrebno se pečati z drogo, ne vem, zdaj je morda vse skupaj prepozno ali pa tudi ne, dvomim pa da se lahko iz tega sranja izvleče na lahek način, ker je precej svojeglav in trmast. Njegov način je edini pravi.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Se strinjam, da ni slab (vsaj bil ni) ampak življenje te pelje po poti, ki si jo izbereš.
Vpliv družbe, razni trigerji (negativni, da ne pišem kaj) v tistem času... kdo bi vedu.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Na žalost je za večino znanih in manj znanih neljubih dogodkov, kriv izključno sam oz zatočiše, ki ga je dobival od...naprej pa ne bom, ker je preveč osebno.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.619
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Pe še to, žal mi je dečkota, ker globoko v sebi je dobra oseba in ima lepe lastnosti. Če je potrebno bo dal zadnjo kapljico krvi za nekoga, problem je v tem, da bi to naredil tudi za tiste, ki tega niso vredni. Še v srednji šoli je bil tak, da se je hitro postavil na stran šibkejšega pa čeprav so pred njem stali trije velikani, enostavno ni poznal strahu. Zakaj mu je bilo potrebno se pečati z drogo, ne vem, zdaj je morda vse skupaj prepozno ali pa tudi ne, dvomim pa da se lahko iz tega sranja izvleče na lahek način, ker je precej svojeglav in trmast. Njegov način je edini pravi.

17. 6. si pa napisal

Citat:

Serem se ti v nivo.

Golazen prijaviti in iztrebiti, enako take, ki podpirate in se delate, da si izmenjujejo sličice nagih žensk.

Ne veš kaj pomeni imeti narkomana doma, ki ti uniči družinsko življenje, ki krade od lastnega očeta in matere, ki gre preko vseh meja, samo da dobi svoj jebeni fiks. Potem pa, ko ga končno zbrihtaš, da gre na zdravljenje pa vsako jebeno jutro vstajati ter ga spremljati do Metelkove med ostale fiksarje, ki jim Metadon pomeni samo to, da začnejo jutro in ne odvajanje od odvisnosti, ti pa moraš biti na preži, da mu nekdo ne zasika, da ima novo robo, ker se gre za tvojega sina, brata, sestro, očeta, mamo. In potem, ko končno ujameš nekakšen ritem se ne začne samo zdravljenje odvisnosti, ampak na novo postavljanje življenja ter vzpostavljanje lastnega razmišljanja, s tem, da ti težave delajo na novo razvita tesnoba ter ostale psihosomatkse bolezni razvite zaradi prepovedanih substanc, ki ga še bolj pahne v negotov polažja, ti pa bediš ob tej osebi, da se izvleče iz lastne bede, ker sam nima več tako čistih misli ter moči, da si reče, dovolj je. Na koncu pa najdeš hčerko mrtvo v banji, ker si je pač rekla, da samo še zadnjič poskusi šus v kombinaciji z alkoholom in ti vse propade v jebeni sekundi, ko si v to osebo vložil čas, voljo, denar, vsak dan se jebal v službi.

Vse to pa zato, da lahko neka kurčina po imenu Jovo, Turbo, Suad, Senad, Kiki, Peter, Primož vozijo dobre avtomobile, fukaj mlade kurvice in gredo na morje, kjer se kurčijo z lanci okoli vrata in se jim sladko jebe za odgovornost, izobrazbo, razgledanost ter plačevanje jebenih davkov.

Ma veš kaj, najbijem te na kurčino demokratsko, ti boš meni govoril kaj kdo izmenjava, vse poslat tucat kamen pa da vas crnac guzi u šupak dan in noč, da ti jeb... vse po spisku.

Upam, da bi tudi tega poslal tucat kamen itd..

Pa ni to osebni napad nate ampak smesno mi je, ko bi folk dilerje najraje zabetoniral 2m pod zemljo, potem pa ugotovi, da so to "obicajni" ljudje, ki jih srecujejo sicer. Aja pa morda se provokativno: kaj bi se ti zdelo huje - sedaj ko ves da je ta po dusi dober clovek drogo prodajal al da bi iz medijev izvedel da je babicam torbice kradel pa po hisah vlamljal?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
467716-post_slo.gif

evil.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sem, in stojim za tem. Naj mu bo dosojeno toliko let, kolikor je prodal paketkov in uničil človeških življenj.

Enako velja za dotičnega osebka in še marsikoga, ki se družijo z njem in sodelujejo (iz glave ca 5 oseb, sem že malo ven iz tega). Je že bil v čuzi pa naj gre nazaj, za dlje časa, da bo lahko dobro premislil koliko Riomare tune lahko dobi na mesec, ki mu jo dostavljajo bližnji iz 60km oddaljenega kraja. V prejšnjih postih ga nisem branil, samo napisl sem nekaj utrinkov, ko sva kot mulca preživljala skupni prosti čas. On je izbral svojo pot, jaz pa svojo, zdaj kdo je na boljšem, bomo pa videli, jaz mislim, da vem.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Sem, in stojim za tem. Naj mu bo dosojeno toliko let, kolikor je prodal paketkov in uničil človeških življenj.

.

življenje si uničiš sam in ne diler...labilneži bodo vedno od nečesa odvisni...kaj boš obsodo tudi prodajalko alkohola alkoholiku?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne seri. A prodajalka zraven služi ogromne vsote denarja in se s tem okorišča?

Veš, niso vsi psihično močni, da se lahko uprejo skušnjavam, zato še ne pomeni, da jih je potrebno iztrebiti, majmun en.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ko jih jebe đankerje!!! Noben diler jih ni navleku, sami so se, tisti ki jim prodajajo, pa to izkoriščajo.
Vedno je bilo, da šibkejši pogine....
Poznam veliko, đankurjev, rtud predn so to bli, sam vedno isti začetek, nikol jim ni bolo dovolj, dokler niso prstal v temu sranju. Tko, da ko jih jebe!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ziher poznaš kakšnega dilerčka pa ga sedaj poskušaš opravičevat njega in njegova dejanja.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.469
2.451
113
Res je, še ena izmed neumnih izjav da so dilerji krivi za usodo kogar koli. Poznam nekaj ljudi, ne dost, ki so v to zapadli in ne boste verjeli, nihče ni nikomur roke lomil da more kaj vzeti, vsi ti modeli so sami iskali in sliši se grdo, kar so iskali so tudi dobili... Torej če nebi dobili pri osebi X bi zagotovo pri osebi Y. Prav je da se preganja in strogo kaznuje ampak da likvidiral enega lokalnega dilerčka ni to nobena rešitev, drugi čakajo kar v vrsti.