Ljubljana - Cres in nazaj...

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Ljubljana, ven pri Postojni, do Pivke, cez Knezak do Ilirske Bistrice, potem pa mimo Opatije do trajekta pri Brestovi, potem pa samo se sus po Cresu.

Poti cez Krk bi se izgonil ker na tisti obvoznici nad Reko nekaj razkopavajo in so guzve ze celo poletje.

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>Poti cez Krk bi se izgonil ker na tisti obvoznici nad Reko nekaj razkopavajo in so guzve ze celo poletje.

Gužva zna biti za vikende (sobota dopoldan, nedelja popoldan-zvečer), med tednom je več ali manj skoraj prazno
smile-1.gif
Sem šla na Krk v sredo dopoldan - vse prazno.
Nazaj sobota pozno popoldan - naredila se je gužva na tistem križišču nad Bakarjem, dokler niso prišli policaji, pa malo pospešili. Ostalo je bilo normalno vozno, brez neke gužve.

M156

Pripravnik
10. avg 2009
79
0
6
zakaj si pa šla na Krk preko Ilirske in Rijeke?

jst grem vedno preko Kočevja in Delnic, nikoli gužve, na meji ni blemov pa še po kilometrih je bližje, je pa res da ni avtoceste nič, edino po želji prevoziš kakih 15km od Delnic pa do Križišča!

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Lj-Kočevje-Petrina-Delnice-Krk.

Kočevje-Krk vozim ponavadi 1-1:10 ure med tednom.

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>zakaj si pa šla na Krk preko Ilirske in Rijeke?

Zato, ker sem šla dopoldan sredi tedna in pričakovala, da ne bo gužve
smile-1.gif

V soboto bi morali iti nazaj na Kočevje, ampak nisem bila sama - oni drugi kao nočejo po tisti cesti iti
frown-1.gif

Za vikende poleti, če grem sama, pa vedno na Kočevje
wink-1.gif

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
to soboto sem šel preko Kočevja in smo se ustavil cca 4km pred križiščem. Tako da tudi na tej cesti niso imuni na gužvo. Je pa preko Ilirske definitivno najbolj 'udobna' in najhitrejša pot, razen par vikendov v višku sezone..

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ma cez Kocevje je brezveze....se radar te v Mariji Trost upali pa si zmagu.
bonk.gif
Dve urci cez Ilirsko, cist kul.

M156

Pripravnik
10. avg 2009
79
0
6
aja v Ilirski še nisi vidu radarjev???

nevem jst grem najraje čez Kočevje, je bolj malo prometa in na meji nikoli ne komplicirajo!