Ljubljana - brezvezno mesto?

erikson

Guru
25. avg 2007
23.042
6.806
113
Pismo z glavo občine in poslano s službenega naslova je po mnenju IP zasebna korespondenca.

Informacijski pooblaščenec je presodil, da je pismo ljubljanskega župana Zorana Jankovića srbskemu predsedniku Aleksandru Vučiću zasebna korespondenca, čeprav je na njem glava občine in je bilo poslano s službenega elektronskega naslova. Občina z zasebnim pismom ne razpolaga, zato niso izpolnjeni pogoji za informacijo javnega značaja. Janković je sicer na redni torkovi novinarski konferenci večkrat poudaril, da gre za osebno pismo, ki ga ne namerava pokazati javnosti.

• Haha
Reactions: Matey

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.748
4.176
113
Pismo z glavo občine in poslano s službenega naslova je po mnenju IP zasebna korespondenca.

Informacijski pooblaščenec je presodil, da je pismo ljubljanskega župana Zorana Jankovića srbskemu predsedniku Aleksandru Vučiću zasebna korespondenca, čeprav je na njem glava občine in je bilo poslano s službenega elektronskega naslova. Občina z zasebnim pismom ne razpolaga, zato niso izpolnjeni pogoji za informacijo javnega značaja. Janković je sicer na redni torkovi novinarski konferenci večkrat poudaril, da gre za osebno pismo, ki ga ne namerava pokazati javnosti.
ali pa če bi se zmenili z Akosom, ki trdi da spam na osebni službeni naslov ne obstaja, ker gre v primeru službenega naslova vedno za b2b - in torej ne more biti spam ampak je vedno definirano kot poslovna ponudba.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in erikson

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
Izključen uporabnik
23. jul 2008
42.824
5.390
113
Hmmm le kaj bi bil lahko vzrok jest5 ferdo .....?

Povečana teroristična stopnja.....ampak ampak....seeeej to je tud po drugih EU prestolnicah....ker pač nova normala za vaju2....

V Policiji so že tradicionalno zadržani pri pojasnjevanju, zakaj se odločijo za krepitev vrst na določenem območju in tudi v tem primeru je bilo tako. Na splošno so nam pojasnili, da je v Ljubljani tako kot v vseh večjih mestih gostota kriminalitete večja, predvsem premoženjska, ki je povezana z gostoto poseljenosti in dnevnimi migracijami, v zadnjih letih pa tudi z vse večjim številom turistov.

• Haha
Reactions: Matey

erikson

Guru
25. avg 2007
23.042
6.806
113
Komik Bill Maher o obisku Bele hiše in večerji pri Donaldu Trumpu. Podpisal mu je list s seznamom 60 žaljivk, ki jih je izrekel o njemu.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.866
3.997
113
Ljubljana
hmpg.net
Kaj hočem, nekateri znamo, nekateri pa pišete nebuloze po forumih. To se ne (s)plača.

Sem pa bil 14 dni nazaj v Ljubljani in sem že takrat opazil pojačano ekipo policajev v nedeljo dopoldan na Kongresnem trgu. Potem so pa še trije prišli s strani Tromostovja - ti trije me ne bi mogli ujeti, če bi imel zvito nogo. Ker že hitra hoja je povzročila hudo zadihanost pri vseh treh. Sem mislil, da so čatote poslali na zrak, sedaj pa berem da so to "policisti za hitro posredovanje".

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
Izključen uporabnik
23. jul 2008
42.824
5.390
113
Očitno si jim bil sumljiv...meni se ne približajo tako...

...res pa da v Ljubljani nisem turist.

Imaš brado in kriv nos?