Kdo omenja Moje ime vnemar?Ježek in pripadajoča gužva.Za razliko od starega Tivolija res prijetne tribune, dovolj prostora in zraka. In tokrat (najbrž zadnjič) zastonj parking v parkirni hiši.
Kdo omenja Moje ime vnemar?Ježek in pripadajoča gužva.Za razliko od starega Tivolija res prijetne tribune, dovolj prostora in zraka. In tokrat (najbrž zadnjič) zastonj parking v parkirni hiši.
Samo dobronamerna pripomba - to ni trafo omarica pač pa stikalna in merilna omara (omarica).Glede trafo omarice.
Kako je sedaj, ko je bazen odprt!
Da si potrdijo zakaj volijo naš'ga Zokija.Nenapovedan Alter meet.
Če bi bil "Gorenc" bi sigurno šel ker je bilo vse zastonj!neki arhtekturni presežek pa to ni ravno... Da bi že zarad tega šel pogledat, škoda...
Sploh neeeeee, napisal sem na "Gorence"!A to na Jabe leti ?
Brane, samo zate (ne vem, kaj si imel v mislih, ampak tukaj imaš eno omarico spredaj, pred kopališčem)
Okej, a lahko nekdo pove kaj je tako fantasticnega na tem bazenu? Smo leta 25. Nimam nic proti zokyju (razen kreme, ki ne pomaga), ni moj župan.....ampak tole skropucalo ne sodi na to lokacijo (zunanji izgled), znotraj pa se mi ne zdi nek presežek Azur bazena v Pripyatu....
Mene pa v bistvu moti, ko nekdo tudi z mojim denarjem popolnoma neracionalno naredi najdražji bazen v Evropi in širše. Z denarjem delajo dejansko kot da ni njihov. Verjetno jih je popolnoma nepredvideno presenetila "geološka sestava tal" kot pri drugem tiru.Najprej, mene novi bazen ne moti in je prav, da so ga zgradili.
Kakšna konkretna številka in kakšen konkreten primer dobre prakse za primerjavo?Mene pa v bistvu moti, ko nekdo tudi z mojim denarjem popolnoma neracionalno naredi najdražji bazen v Evropi in širše.
Gradi tako kot je gradil ko je bil v merkatorju, neupraviceno razkosno.Mene pa v bistvu moti, ko nekdo tudi z mojim denarjem popolnoma neracionalno naredi najdražji bazen v Evropi in širše. Z denarjem delajo dejansko kot da ni njihov. Verjetno jih je popolnoma nepredvideno presenetila "geološka sestava tal" kot pri drugem tiru.
Ampak ok, "to še ni nič, počakajte na novi Žak stadion!"
Bo gatto opazoval izza elektro omarice...Nenapovedan Alter meet.
London Aquatics Centre (2012 Olympics) – ~€300M (but includes multiple pools and advanced architecture).Kakšna konkretna številka in kakšen konkreten primer dobre prakse za primerjavo?
Copenhagen Swimming Stadium (Denmark) – 2023 Cost: ~€90 million (DKK 670 million)London Aquatics Centre (2012 Olympics) – ~€300M (but includes multiple pools and advanced architecture).