Ne pomnim več kdaj sem bila v koga zaljubljena. Sem namreč precej realen človek in se ne slepim, da je nekdo nekaj kar ni. Že takoj na začetku opažam človekove pomanjkljivosti in pač takoj vidim ali sem jih pripravljena sprejeti ali ne.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Ja res je, včasih enostavno filing ni pravi pa niti ne znaš povedati zakaj točno. Če bi hotela kaj tako kompleksnega obrazložiti pa traja kar nekaj ur, raje rečeš "Ne vem" pa je
LP
Veš kaj, človeku s katerim si preživel že kar nekaj stvari in sta delila tud lepe trenutke ni lepo rečt, da ti gre na živce, naj odjebe ipd. Jaz vem, da ne bi pričakovala takega odnosa, sploh če se ne bi skregala na smrt. Pač si včasih v dobrih odnosih, samo vidiš da veza ne pelje nikomor ali pa vidiš, da ti nekaj ne odgovarja pa niti ne veš kaj pa da ga nočeš več okrog sebe. Samo jebat ga, če tipi ne vzamete "Ne" za odgovor.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
a je tezko rect, nimam te rada vec, na zivce mi greš, marš. Pa je.
a potem si ti s tipom sam zato da ga imaš? da te občasno povalja?Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Ne pomnim več kdaj sem bila v koga zaljubljena. Sem namreč precej realen človek in se ne slepim, da je nekdo nekaj kar ni. Že takoj na začetku opažam človekove pomanjkljivosti in pač takoj vidim ali sem jih pripravljena sprejeti ali ne.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Ja res je, včasih enostavno filing ni pravi pa niti ne znaš povedati zakaj točno. Če bi hotela kaj tako kompleksnega obrazložiti pa traja kar nekaj ur, raje rečeš "Ne vem" pa je
LP
Včasih človeku dopoveduješ, pa tupiš, pa razlagaš....potem ko vidiš, da ni nobene razlike, se ohladiš in sčasoma odjebeš. Kaj češ praskat, če pa nič ne zaleže. Je pa res, da je včasih že vse tko zmešano, da niti ne veš zakaj je konc....
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
a potem si ti s tipom sam zato da ga imaš? da te občasno povalja?Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:Jaz pa nekaj ne zastopim...
...in sicer: zakaj na vsak način hočte tipa spremenit!? Mu spremenit obnašanje, delovne navade,....
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Kje si pa očala zgubu?
drgač se pa strinjam s tabo, ženske s(m)o čudne
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Ko se boste moški zavedli, da ženske pač kompliciramo, ne bomo imeli nobenih problemov več. In ko se bomo ženske zavedle, da so moški zelo preprosta bitja, bo pa vesoljni potop, pa spet nič od vsega
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
da o nečem "pomembnem" razmišljam, tega seveda ne morem skrit, pa na vprašanje kaj je, odgovarjam "nič"