Ljubim jo

Hipnos

Fizikalc
27. feb 2011
147
27
28
Njeno kožo,pikasto seveda, lepe dolge noge, ki mi jih da za pobožat , pa njen lepi "gobček" za poljubljat
smile-1.gif

ma kdo tako stvarco?
srce-1.gif

aja..da ne bo kaj narobe-ljubim jo kot lepo žensko, ne kar tko
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
počaki tiste 3-4 mesce da hormoni nehajo pumpat boš pol povedu kaj vse ti NI všeč
hysterical-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Ko sem bral ta dva stavka, sem mislil, da govoriš o kakšni živalci ...
Mam občutek, da še nisi nikoli bil resno zaljubljen ... ali kako to, da jo maš tako zelo zelo rad? oz jo ljubiš ...

Da se ti malo razpišem ...

Jaz sem svojo "ljubil" samo eno leto... eno leto oz. kar do nekdaj ... zdaj, po 8. letih, pa jo mam še samo rad.
wink-1.gif

Na začetku je bilo "polno" romance (nisem ravno romantična duša), polno ljubezni, polno seksa, polno pizdarij itd itd ... danes ... skoraj nič več romance, ljubezen še v mejah normale, seksa pa tudi vsako leto manj, pizdarij pa ... kje so tisti časi ...

Najlepša ljubezen je samo par mesecev na začetku ... potem se z romance preklopi na drugo (normalno) frekvenco ...

Moja, če bi bila ... Britney Spears s svojih najlepših časov, ali ne vem kera druga [censored] še, jo bi mel isto rad kot jo mam zdaj to ...
Žensko moreš meti rad do ene mere ... kar je pa preveč je pa preveč ... bok ne daj, da te takrat prizadene ...

Moja če me danes pusti ... kaj pa vem .. mi bo kar hudo pri srcu ... ampak tako pa mi nikoli ne bo, da je ne bi mogla nobena druga nadoknaditi ...
Za kar nekaj punc si pasem oči
tongue-1.gif
... Grem po mestu po lj ... pa glavo samo obračam, ker ne vem kero bi gledal, take mačke so ...

Sicer pa ja ... kot so že eni rekli tu pred meno ... treba te bo vprašati čez eno leto ... ali še prej ... Če ne boš že po vseh štiri priplezal do nje, boš že samski ali pa že z drugo.

Babe so prava nadloga ... ampak biti pa morejo ... isto kot smo mi za babe ... smo prava nadloga, pa spet - biti moremo ...

Ej ... bolj se ji boš delal lep, bolj te bo vrtela okoli prsta.
wink-1.gif

Bodi tak kot sem jaz bil na začetku - še zdaj sem seveda... sva prvič šla v kino ... je jamrala, danes je en taki romantični film pa to ... pa sem ji rekel: ja in? pa je rekla grema gledat. pa sem pa rekel: fh,boli me za romantiko ... pa je rekla ... pa daj no, jas plačam ... super, zaj pa grem!
smile-1.gif

Sma šla v trgovino ... to bi mela pa to bi mela pa ono bi mela ... ja kupi si, kaj te meni praviš ...

Čim bolj ji kontra dajej, da bo vidla, da ti ne more povsod komendirat pa tečnarit.
wink-1.gif

Jaz mam danes povsod mir ... razen če ne grem takoj jest ko skuha, te pa tečnari, da skoraj popizdi, potem pa jo še ganem včasih, ko ji rečem, čakaj, da še to do konca pogledam na tvju ... ali pa naj še malo počaka, itak se more prvo še ohladiti ...

Peklenske muke te še čakajo ...

In upam, da nisi in ne boš eden od tistih, ki je tu gor napisal temo, da ji pri 16-letih zakona še vedno pošilja vsak dan po smsju, ko ga ni doma, ljubezenske smsje itd ... katastrofa.

Mene če ni doma, moja sms napiše, ga včasih preberem, pa kar pospravim telefon v žep .. kje pa mi je za štrckati po telefonu ...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Res da pišeš kot kak 16 letnik (način mislim). Ampak drugače se pa ne morem bolj strinjat..
467716-post_slo.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Tolk časa mej dokler se njej rit ne vname, pol pa menjaj. Sam ne vname zarad gat, kot je že softi napisal...
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Ko sem bral ta dva stavka, sem mislil, da govoriš o kakšni živalci ...
Mam občutek, da še nisi nikoli bil resno zaljubljen ... ali kako to, da jo maš tako zelo zelo rad? oz jo ljubiš ...

Da se ti malo razpišem ...

Jaz sem svojo "ljubil" samo eno leto... eno leto oz. kar do nekdaj ... zdaj, po 8. letih, pa jo mam še samo rad.
wink-1.gif

Na začetku je bilo "polno" romance (nisem ravno romantična duša), polno ljubezni, polno seksa, polno pizdarij itd itd ... danes ... skoraj nič več romance, ljubezen še v mejah normale, seksa pa tudi vsako leto manj, pizdarij pa ... kje so tisti časi ...

Najlepša ljubezen je samo par mesecev na začetku ... potem se z romance preklopi na drugo (normalno) frekvenco ...

Moja, če bi bila ... Britney Spears s svojih najlepših časov, ali ne vem kera druga [censored] še, jo bi mel isto rad kot jo mam zdaj to ...
Žensko moreš meti rad do ene mere ... kar je pa preveč je pa preveč ... bok ne daj, da te takrat prizadene ...

Moja če me danes pusti ... kaj pa vem .. mi bo kar hudo pri srcu ... ampak tako pa mi nikoli ne bo, da je ne bi mogla nobena druga nadoknaditi ...

Babe so prava nadloga ... ampak biti pa morejo ... isto kot smo mi za babe ... smo prava nadloga, pa spet - biti moremo ...

Ej ... bolj se ji boš delal lep, bolj te bo vrtela okoli prsta.
wink-1.gif

Bodi tak kot sem jaz bil na začetku - še zdaj sem seveda... sva prvič šla v kino ... je jamrala, danes je en taki romantični film pa to ... pa sem ji rekel: ja in? pa je rekla grema gledat. pa sem pa rekel: fh,boli me za romantiko ... pa je rekla ... pa daj no, jas plačam ... super, zaj pa grem!
smile-1.gif

Sma šla v trgovino ... to bi mela pa to bi mela pa ono bi mela ... ja kupi si, kaj te meni praviš ...

Čim bolj ji kontra dajej, da bo vidla, da ti ne more povsod komendirat pa tečnarit.
wink-1.gif

Peklenske muke te še čakajo ...
hja.... bilo bi zanimivo brat od tvoje mišljenje in izkušnje glede tega, kako je s tabo. Sej ne da se ne strinjam, ampak se mi zdi, da imaš ti babo samo za poseksat, pa da kuha in pere. Nekak imam občutek, da najraje vidiš, da te pusti pri miru in bo vse vredu.
Sam včasih, treba tud kej potrpet in dati, da bo še tvoja partnerica imela nekaj, kaj si želi, kaj ji pripada, kaj je lepo da ima ...itd.
Pustimo zdaj neke extra stvari. Če te je za eno kino spomnla in si šel šele, ko je ona plačala, se mi zdi zelo hudo mimo. Torej, imaš jo tako rad, da ji še kina ne plačaš. Če bi te zapustila praviš, da bi ti bilo tudi hudo. Za čim... za njo kot osebo, ali za njenimi storitvami??? No.... sej vsak ima svoj stil obnašanja in življenja, sam tvoja razlaga mi ni glih neka občudovanja vredna. Je pa zanimiva za prebrati....

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Vau, pokazal si ji kakšen car si v trgovini pa v kinu. Ji lahko pokažeš kakšen car si v bolj življenjskih stvareh, recimo, da jo presenetiš s kakšno cunjico v kateri te bo naredila potrebnega, ji skuhaš kosilo ali včerjo (garantirano bo seks boljši), jo zmasiraš, kaj lepega poveš, pobožaš, pokažeš malo sočutja in pozornosti. Svojo domnevno dominantnost pa pokažeš tam, kjer je potrebno, da funkcionirata kot človeka in njaboljša prijatelja, šele potem partnerica, žena itd.

Priznam, da so nekatere ženske pain in the ass in da potrebujejo trdo roko, da so približno normalne, so pa hkrati nežna in čutna bitja, ki potrebujejo tudi veliko pozornosti, ker v nasprotnem primeru, ti oveni in svoje seme preseli na drugo zemljo.

Glej, da ne boš čez nekaj časa jokcal, kako je bila bivša oh in sploh, sedaj pa ta huda, ki si jo prej pobral z ulice, nima za burek proti bivši

Se velikokrat zgodi.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Kje sem pa rekel, da ji skoraj nič ne putim veselja ... So stvari, ki meni ne pašejo ... na primer da mi teži kdaj morem iti spat ali kdaj morem vstat ... glede cunjic ... pa saj ji kupim kdaj kaj, ampak še vedno je bila najbolj srečna ko je sama kupila kar je hotela ... Jaz po navadi kupim cote, ki so meni lepe, na njen stil oblačenja ... so pa njej ene take cote, ki na njen stil oblačenja za njo niso nikakšne ... sicer si kdaj gor te cote natakne, ampak zelo poredko ... takrat takoj vidim, da se ji ne dopade ... pa boli me, v glavnem, da te vidi, da ji nekaj kupim. V trgovino s cotami pa z njo nočem hoditi niti za par minut, ker takrat se hitro zavleče na par ur pa ven pride s praznimi rokami ...

Sicer je pa kar dosti stvari, ki se ji prilagodim ... Edino ne maram, če mi teži ... na primer, da me ob 1h zjutraj najde na računalniku, pa reče, zaj pa spat ... Jaz grem spat ko hočem .. jaz pa njej skoraj nikoli ne rečem kdaj more iti spat, pa kdaj ne, ker vem, da tudi njej to ne bi pasalo ...

To, da pa bi jo mel za seks .. verjami, da potem s temi 8. leti ne bi skupaj vztrajal ... Mi je lepa in v njej je pač takšen en karaktar, ki se mi zelo dopade ... ampak povsod pa se ji spet ne pustim ... In všeč mi je pri njej to, da je lepa in zelo razgledana pa pametna ...

V glavnem .. če primerjam 1. leto, ko sva začela hoditi, pa danes, se je vse spremenilo za veliko ...

Če samo seks pogledam, ki si ga omenil ... 40. 50 letniki jamrajo, da njegova več noče dati, ipd ... in če primerjam ... vsako leto manj je seksa ... tako da ... jih že razumem.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
đizs kaj premore ta forum, najprej majstra odpre, k se je zacopal. mislm, wtf, kaj te je prjel, si pršu dam, bemti, dobr bi blo odpret temo na alterju!?!?!?!
potem pa odpre še kolesarja, pa se razpiše kako je on dober ded, kak ma on to najbolje poštiman, ker tak al tak ljubezen mine, fuka pa tak al tak neaveč dobi - ne vem kje živiš, jaz sem s svojo 8 let, pa se kej dost, od tiste res prve zacopanosti ni nič spremenilo. in na konc WTF, model je izlil svoja čustva na tipkovnco (upam da ne še česa druzga, ker OP je tko, na meji...), predvidevam, da ji bo svojo besno črtico spisano na alterju tudi pokazal, ti pa pišeš o sebi in svoji, ki ima karaktar....