Citat:
Uporabnik tara1985 pravi:
Pozdravljeni,
skorajda ne potrebujem vaše pomoči, ker vem, kako zadeve tuki potekajo, a vseeno ... mogoče se je kdo, še bolje katera, že srečala s tem problemom, ki mi zadnje čase preprosto ne pusti spati, zato počnem vse kaj drugega, namesto prepuščanja omamnim užitkom dremanja, sanjanja ... po glavi mi roji nešteto misli in nekatere me ne pustijo hladne, zato ... eh, pustimo to, ne bi razumeli.
Torej, spoznala sem, da postajam odvisna od ...ljubezni. Oseba, ki jo poznam, mi je prirasla k srcu. Malce preveč. Skorajda ne mine trenutek, da ne bi pomislila na to osebo. Težava je v tem, da se trenutno odlično razumeva, hodiva na kavice, v šoping, tudi v savno ... tudi do poljuba je že prišlo, a je bil tako, bolj prijateljski ... ampak ... ne vem, kako bi naredila naslednji korak, saj se bojim, da bi to osebo izgubila. Ko sem v njeni bližini, se mi dviguje nivo adrenalina, tako močno, da se pričnem potiti ... postajam vznemirjena, skorajda vzburjena .... ko mi govori, jo poslušam, brez da bi me motili zvoki okolice, direndaj, promet ... ne vidim, ne slišim, ne čutim ostalih stvari ... preprosto sem IN. Danes popoldan se ponovno dobiva, vem, da bo prišel čas, ko se bom morala izjasnit, povedat, da jo ... ljubim, da ne morem brez ... nje. Ja, nje. Je namreč ONA, V tem je tudi težava. Za vas, heteroseksualno usmerjene je to mogoče celo težje, ker ne najdete skupnega jezika, a kaj, ko si nato lahko takoj poiščete novo "žrtev". Midve pa sva tako tesno povezani, da ne vidim izhoda, bojim se, da bi izgubila njeno prijateljstvo, njeno bližino, ... njo
Kako naj ji povem, da jo ljubim, nekako po ovinkih?