Lj - Mb

I

Izbrisan uporabnik #488

Promet.si

Ni več zaprta le dela na cesti, pri celju

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa se to, ko so delali je blo zaprto od 22-6, čez dan torej ok

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.801
278
83
Največja slovenska vas
Ok,ce ni nesrece.... Ucer sm se do celja vleku 3ure... Ze drugic v enem mescu :S.... Ce ne je pa od vranskega do sentruperta pou ceste zaprte,pa pred celjem je tut.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.674
113
Ja okol 20.00h je bil v smeri proti mariboru lep zamasek
smile-1.gif

Se kaka 2km nazaj od cestninske se je zacel...pa proti deloviscu...se prav skupaj skor 6km zastoja

Je blo pa kamijonov skor vec ko avtov

hvalabogu sem se peljal v kontra

I

Izbrisan uporabnik #488

Dober mesec nazaj sem se v nedeljo peljal MB-LJ in prej preveril, kdaj bedaki delajo v predorih.

Pisalo je od 22-6 ure...

Ob 7.00 sem bila na Trojanah oz. Vransko pa je bilo še zaprto... tudi ur se ne držijo.

Vendar je potem nastal ekstremen zamašek za Trojanami, ko nekaj popravljajo, jaz sem sicer obvozil kolono, ampak noro.

Ko sem se peljal nazaj pa je bilo ok.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dober mesec nazaj sem se v nedeljo peljal MB-LJ in prej preveril, kdaj bedaki delajo v predorih.

Pisalo je od 22-6 ure....
Pač ne delajo v javni upravi, ampak do takrat, ko je narejeno.
tongue-1.gif

Je pa res, da je bila večkrat zapora od 22 ure v soboto do 6 ure v ponedeljek, da nisi tukaj kaj falil?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Avtocesta je zahtevna in rabi bistveno več vzdrževanja ter popravil kot neka ravninska avtocesta, ampak to ni problem, marsikje drugje po svetu je tako. Problem je v Darsu, ker nikakor noče organizirati smiselnih zapor in obvozov (oz. dvosmerni promet).

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.016
6.239
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Na Dob boš rinil skozi Celje?

Ne bi raje šel za Trebnje oz NM?

Ti se brigaj da kakšen cigo al pa šipac ne prideta k bajt, še huj pa da bi lezba
evil.gif
, dost offa, ne ne grem na Dob, temveč v Prekmurje, zakaj pa bi šel na Dob, tam ne poznam nikogar?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.674
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Avtocesta je zahtevna in rabi bistveno več vzdrževanja ter popravil kot neka ravninska avtocesta, ampak to ni problem, marsikje drugje po svetu je tako. Problem je v Darsu, ker nikakor noče organizirati smiselnih zapor in obvozov (oz. dvosmerni promet).

Točno tako! Ko se pelješ po Avstriji...Nemčiji.....povsod bolje organizirano....gledaš v kontra kolono ko se pelješ nekam in se držiš za glavo ker veš da boš nazajgrede stal....ko se čez eno uro vračaš kolone ni nikjer več
smile-1.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Koliko časa lahko nekdo računa da bo porabil za relacijo Lj-Mb v soboto ob naprimer šestih popoldne? 2 uri?

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.134
99
48
Uro in pol, s kofetom na Tepanju vred.
LJ obvoznica -> MB priključek, jasno. Ostalo drajsanje po semaforjih prištej zraven.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Koliko časa lahko nekdo računa da bo porabil za relacijo Lj-Mb v soboto ob naprimer šestih popoldne? 2 uri?

Jaz se peljem normalno 1:15(20) center MB, UE LJ
smile-1.gif