LJ - Ljutomer

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Bom dal kar sem:

Kje se najbolj splača iti v Ljutomer: čez Ptuj po magistralkah ali po novi avtocesti mimo Maribora; koliko časa približno bom za to porabil?

Hvala in LP

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa kake magistralke, vse po AC, prideš 5 km od Ljutomera iz AC. Magistralke od MB do Ljutomera (ali od Slovenske bistrice) so tak zjebane, da nimaš kaj premišljevat.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Jaz vozim po AC vedno.....ker je tam skoz kidričevo tak obupna cesta, da mi je vedno žal ko se tam na tisto relacijo spustim....pa še pol je miljon enih vasi tam skozi do ljutomera pa omejitev skoz......

Tam pa greš do vučje vasi po AC nato pa dol za lotmerk.....je pa mislim, da malo dalje ampak se splača it .....nevem no, kak komu
smile-1.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz bi se že na AC pri bistrici držal odcepa pragersko, pol pa proti ptuju in nato ljutomer,...

Sicer pa kr fina cesta, iz LJ bi mogo bit tam v uri in pol.

Ti se hecaš s fino cesto, ali?

@dijo_porko: Pojdi tako kot ti pravijo ostali. Po AC za Lendavi in dol pri Vučji vasi. Potem maš slabih 15 min do Ljutomera (če voziš po omejitvah, lahko pa tudi 5).

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.269
113
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Bom dal kar sem:

Kje se najbolj splača iti v Ljutomer: čez Ptuj po magistralkah ali po novi avtocesti mimo Maribora; koliko časa približno bom za to porabil?

Hvala in LP

odvisno kdaj greš.... če greš takrat, ko se vsi vračajo iz služb, potem nimaš kaj praskat na magistralkah
tongue-1.gif

pojdi na AC pa mir. časovno ti je isto.