Z vsemi, ki so normalni, se da pogovarjat... Z idioti pač ne... Tako kot pri ostalih, pa naj bodo kristjani, židje ali vesoljci...
Le odkod jim ideja?Đihadisti bodo od jeseni naprej zaračunavali ateistom vstop v ljubljansko kasarno.
Mufti Nedžad Grabus se je primerjal s Pedrom Opeko, v ljubljansko džamijo nemuslimani zastonj le do jeseni | Revija Reporter
Mufti Nedžad Grabus je ob otvoritvi ljubljanske džamije povedal, da bo vstop za nemuslimane v džamijo prost še do septembra, potem pa bodo začeli zaračunareporter.si
Le odkod jim ideja?
Letošnjega 1. majam so zato za turiste uvedli dva evra vstopnine, ki ne velja za predšolske otroke. "Upamo, da bomo z vstopnino lahko pokrili stroške čiščenja, varovanja in osebja, ki je za to potrebno," razloge za uvedbo spremembe navaja Roman Starc.Obisk ljubljanske stolnice je za turiste po novem plačljiv #video
Od letošnjega 1. maja morajo turisti za ogled ljubljanske stolnice plačati vstopnino.siol.net
Saj če se boš v džamiji udeležil maše tudi ne boš plačal
Sej v Parizu smo tudi nekaj plačevali, pa v Minstru tudi itd.
In od kod ideja da bi naj oni imeli enake pravice pri nas, kot mi? Ste pijani cele dneve al kako?Le odkod jim ideja?
Letošnjega 1. majam so zato za turiste uvedli dva evra vstopnine, ki ne velja za predšolske otroke. "Upamo, da bomo z vstopnino lahko pokrili stroške čiščenja, varovanja in osebja, ki je za to potrebno," razloge za uvedbo spremembe navaja Roman Starc.Obisk ljubljanske stolnice je za turiste po novem plačljiv #video
Od letošnjega 1. maja morajo turisti za ogled ljubljanske stolnice plačati vstopnino.siol.net
Jest prov velik ne hodim po cerkvah in mošejah, tko da nisem glih merodajen. Sem pa vsekakor kje že bil kot turist, tako v mošeji kot cerkvi, tud plačal sem že vstopnino, ampak nikol mi ga pa še ni blo treba pred vstopom kazat al sm obrezan al ne. Al kako mislijo to preverjat?
Ma kaj preverjali, tudi izvajali.Uf, kaj bodo to tud preverjal? Kar naj imajo tisto jamijo, z muftijam obrezanim vred.
Sosed par ulic stran ima dovolj časa za firbcanje do septembra.Kaj pa če kot sosed od par ulic stran želiš malo pofirbcat kako izgleda vse skupaj ampak brez udeležbe pri molitvi? Ali pa si recimo ravno zaključil z biljardom v bljižini in bi se rad še malce kulturno izobrazil a spet brez udeležbe pri molitvi? Pol bo treba pa plačat a ne? Ni ravno enako kot pri primeru, ki so si ga kao vzeli kot vzor oz. je na to namignil ferdo.