Lj džamija - klic k molitvi bo!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.076
16.219
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Iz zraka je dzamija nepomemben problem... :)

Sicer pa, katera veroizpoved pri nas hara po kriminaliteti?

Pusti to pri miru...ker ti bo kravakonj razložil, da to ni odvisno od njih (oz. niso že genetsko določeni kriminalci) temveč od ljudi v okolju (torej od nas), ki jih v to prisilimo. Ni druge, mi smo krivi. Spet.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.076
16.219
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Torej problematično je samo in zgolj morebitno klanje? Vse ostalo ni vredno omembe? Recimo 20+ zažganih avtomobilov v protestu muslimanov, ker je nek policaj hotel legitimirati žensko z burko (nošenje katere je v Franciji prepovedano s tebi preljubimi zakoni) in ga je zato njen mož skoraj zadavil? Kaj nisi tega prej povedal
smirk-1.gif
Vi omenjate klanje, jaz samo repliciram. Koliko so pa zažgali avtov v Sloveniji?

A ti mogoče uživaš v tem, da se delaš tako nedojemljivega ali dejansko si tako nedojemljiv?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, ni to plesna dvorana, se po glavi se bomo tolkli zarad te zgradbe.
Naenkrat bo ideja za se eno, obrezovanje, rute, prepoved priblizevanja nevernikov itd.

Sicer pa zakaj opisujem, izlet v Pariz in se lahko vsak sam preprica.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Dobro vam gre, ni kaj. Mohamedovo poslanstvo razširiti muslimansko vero po celem svetu, izpolnjujete odlično, zdaj morate le še zatreti začetnike konca sveta - zahodni svet.

I

Izbrisan uporabnik #488

Grozne rakete, kaj naj rečem drugega.

Sploh, ko se bodo drli 24 ur na dan iz raket.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po luftu letat je fajn in dol gledat, ja pol je dzamija res majhna. ko te bo pa en Palestinec prizemljil pa smo koncali zgodbo, a ne.
Zadnji poizkus ugrabitve letala v Evropi se je zgodil pred dvema letoma v Italiji - letalo je poizkušal ugrabiti kazahstanski delegat pri Združenih narodih (in ne bradati pripadnik mučeniških brigad Al Aksa)

Nazadnje urejeno:

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
A ti mogoče uživaš v tem, da se delaš tako nedojemljivega ali dejansko si tako nedojemljiv?
Ven prihajate s tako bedastimi 'argumenti', da se sprašujem, če se delate bedake vi. Imej jajca in priznaj, da se bojiš islama in muslimanov, in da vse tvoje razmišljanje temelji na tem strahu.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Jaz bi raje uporabil izraz "previdnost". Do strahu upam, da ne bomo prišli, previdni pa smo lahko povsem upravičeno (ne glede na vajino trobljenje, da so vsi članki o muslimanih njihova anti-propaganda, financirana s strani njihovih nasprotnikov).

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Pa saj je bilo že milijonkrat povedano: pojdite na ulice, protestirajte itd. Ker če boste en mesec po odprtju džamije na vse skuapj pozabili, boste izpadli precej neresno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.076
16.219
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ven prihajate s tako bedastimi 'argumenti', da se sprašujem, če se delate bedake vi. Imej jajca in priznaj, da se bojiš islama in muslimanov, in da vse tvoje razmišljanje temelji na tem strahu.

Zakaj le bi se bal islama in muslimanov, isti k kot da bi se bal kristjanov, budistov, itd. Moje razmišljanje temelji na izkušnjah ostalih evropskih narodov, ki so bili že nekaj časa nazaj tako "evropejski", kot smo mi sedaj. V primeru prevelike koncentracije muslimanov v nemuslimanskih državah enostavno pride do problemov. In mi se temu še nekako lahko izognemo ob primernem ravnanju, to je ves point.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.076
16.219
113
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Jaz bi raje uporabil izraz "previdnost". Do strahu upam, da ne bomo prišli, previdni pa smo lahko povsem upravičeno (ne glede na vajino trobljenje, da so vsi članki o muslimanih njihova anti-propaganda, financirana s strani njihovih nasprotnikov).

zmaga.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Domačinom, ki so zgradili Slovenijo, rubijo premoženje zaradi golega preživetja, naši otroci so prisiljeni s trebuhom za kruhom v tujino,
priseljenci na socijalni si pa verski objekt za desetine miljonov umišljujejo,
pa kje je logika
bonk.gif

@kravakonj!!!!!!!!!!!!!!!kje je logika v tem????????????????

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ksz.

Ravnokar testirajo glasnost prepevanja na mestu nove džamije, sem okoli 500 m stran. Če bo največ ta glasnost potem vsaj zame ne bo hudega - razen ob 5ih zjutraj.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ksz.

Ravnokar testirajo glasnost prepevanja na mestu nove džamije, sem okoli 500 m stran. Če bo največ ta glasnost potem vsaj zame ne bo hudega - razen ob 5ih zjutraj.
pa so dvignili zvočnike 40m visoko?
17758-icon_confused.gif

pa zakaj ozvočenje? v živo se naj dere dol z rakete, kot zapoveduje staro izročilo,
ne pa posnetek na ozvočenju, njega pa sploh tam ni, to je goljufanje boga
jezen.gif

Nazadnje urejeno: