Citat:
Uporabnik patriot pravi:Hočeš povedat da mufti laže?
Potrebujes podnapise? Prekomplicirano mogoce?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:Hočeš povedat da mufti laže?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Volitve so stvar matematike. Kljuc do zmage ni v priblizevanju manjsini ampak vecini. Kdorkoli filozofira kako je nekdo zmagal zaradi 20.000 izbrisanih v 2mio drzavi ali 30.000 muslimanov v 200k mestu je rahlo neinformiran
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ključ do zmage je v približevanju večini, absolutno res. Ampak če imaš pa en del te večine že za svoje ovčice, drugi del se ti pa na polno izmika, je pa tudi kakšna 30/60.000-glava manjšina povsem dobrodošla pomoč. Ti pa še kar lepo tupi svoje naprej
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Volitve so stvar matematike. Kljuc do zmage ni v priblizevanju manjsini ampak vecini. Kdorkoli filozofira kako je nekdo zmagal zaradi 20.000 izbrisanih v 2mio drzavi ali 30.000 muslimanov v 200k mestu je rahlo neinformiran
Citat:
1. tema je 20.000 Izbrisanih vs 2.000.000 drzavljanov Slovenije (nebuloza by Matey)
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
1. tema je 20.000 Izbrisanih vs 2.000.000 drzavljanov Slovenije (nebuloza by Matey)
A ta zaključek ti je uspelo potegnit iz vsega mojega pisanja?
Sploh ne vem zakaj se vedno znova in znova spuščam v debato s tabo, ko pa že vnaprej vem kaj bo sledilo...ja brezveze no
Edino kar bom zdaj še napisal je to, da to niti približno ni moja nebuloza, ni niti moja trditev...vse je zgolj skupek napačno sestavljenih misli. Tvojih misli.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Po mojem ne bo težav mufti djogiæ je povedal vsako v en džemat, le-teh pa je 12. Potem je pa treba upoštevati še edine prave muslimane alima pa njegove kolege, verjetno bi tudi oni zgradili kakšno, pa SMS tudi bi dejal.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
A potem ste proti svobodi veroizpovedi?
Citat:
A potem ste proti svobodi veroizpovedi?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Po mojem ne bo težav mufti djogiæ je povedal vsako v en džemat, le-teh pa je 12. Potem je pa treba upoštevati še edine prave muslimane alima pa njegove kolege, verjetno bi tudi oni zgradili kakšno, pa SMS tudi bi dejal.
Ce je mufti djogic dejal pol je za nekaj na tem...
Citat:
Primarna dejavnost Domančiča je zdravljenje. Primarna dejavnost verske organizacije je 'učenje življenjskih naukov' ali kakšno podobno sranje.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ena bo dostw