Lj džamija - klic k molitvi bo!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.071
16.213
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Volitve so stvar matematike. Kljuc do zmage ni v priblizevanju manjsini ampak vecini. Kdorkoli filozofira kako je nekdo zmagal zaradi 20.000 izbrisanih v 2mio drzavi ali 30.000 muslimanov v 200k mestu je rahlo neinformiran
smirk-1.gif

Ključ do zmage je v približevanju večini, absolutno res. Ampak če imaš pa en del te večine že za svoje ovčice, drugi (večinski) del se ti pa na polno izmika, je pa tudi kakšna 30/60.000-glava manjšina povsem dobrodošla pomoč. Ti pa še kar lepo tupi svoje naprej
wink-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Volitve so stvar matematike. Kljuc do zmage ni v priblizevanju manjsini ampak vecini. Kdorkoli filozofira kako je nekdo zmagal zaradi 20.000 izbrisanih v 2mio drzavi ali 30.000 muslimanov v 200k mestu je rahlo neinformiran
smirk-1.gif

[/QUOTE]

Mogoce si pa ti neinformiran ce kompletno 2M prebivalstvo stejes kot volilne upravicence?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ključ do zmage je v približevanju večini, absolutno res. Ampak če imaš pa en del te večine že za svoje ovčice, drugi del se ti pa na polno izmika, je pa tudi kakšna 30/60.000-glava manjšina povsem dobrodošla pomoč. Ti pa še kar lepo tupi svoje naprej
wink-1.gif

Res? In koliko glasov je zgubil zaradi teh pridobljenih glasov? Ves v kateri delih Ljubljane je bil Zoki najmocnejsi?

In btw... nisem volil Jankovica
smirk-1.gif
, volil sem ga sele v drugem krogu zaradi driskanja in ne zaradi vere ali dzamije (pa se smatram za politicno "aktivnega")

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
smirk-1.gif

Mogoce si pa ti neinformiran ce kompletno 2M prebivalstvo stejes kot volilne upravicence?

[/QUOTE]

ali pa ce ti nisi sposoben povezati dva posta..........

1. tema je 20.000 Izbrisanih vs 2.000.000 drzavljanov Slovenije (nebuloza by Matey)

2. tema je 30.000 muslimanov vs. 2xx.xxx prebivalcev Ljubljane (tvoja nebuloza)

stevilo upravicenih pri obeh nebulozah lahko sam preveris

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.071
16.213
113
Citat:
1. tema je 20.000 Izbrisanih vs 2.000.000 drzavljanov Slovenije (nebuloza by Matey)

A ta zaključek ti je uspelo potegnit iz vsega mojega pisanja?
hysterical-1.gif

Sploh ne vem zakaj se vedno znova in znova spuščam v debato s tabo, ko pa že vnaprej vem kaj bo sledilo...ja brezveze no
priden.gif

Edino kar bom zdaj še napisal je to, da to niti približno ni moja nebuloza, ni niti moja trditev...vse je zgolj skupek napačno sestavljenih misli. Tvojih misli.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:

A ta zaključek ti je uspelo potegnit iz vsega mojega pisanja?
hysterical-1.gif

Sploh ne vem zakaj se vedno znova in znova spuščam v debato s tabo, ko pa že vnaprej vem kaj bo sledilo...ja brezveze no
priden.gif

Edino kar bom zdaj še napisal je to, da to niti približno ni moja nebuloza, ni niti moja trditev...vse je zgolj skupek napačno sestavljenih misli. Tvojih misli.

In kaj je bila bistroumna poanta tvoje teorije?

Btw.
Na volitvah za župana Mestne občine Ljubljana je 22. oktobra 2006 zmagal v prvem krogu z 62,99% glasov (njegov glavni nasprotnik, France Arhar, je prejel 20,85%),

volilna udelezba je bila okoli 50%, tj cca 100.000 glasov (cca). Zoran Jankovic 63k (cca), Arhar pa 20k (cca). Kje tocno je Jankovic potreboval glasove dzamije?!
priden.gif

Razlika v glasovih je vecja kakor je vseh muslimanov (ne volilnih upravicencev) v celo SLO. Poleg tega da vsi volilni upravicenci niso volili ampak samo cca polovica oziroma manj.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Po mojem ne bo težav mufti djogiæ je povedal vsako v en džemat, le-teh pa je 12. Potem je pa treba upoštevati še edine prave muslimane alima pa njegove kolege, verjetno bi tudi oni zgradili kakšno, pa SMS tudi bi dejal.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Po mojem ne bo težav mufti djogiæ je povedal vsako v en džemat, le-teh pa je 12. Potem je pa treba upoštevati še edine prave muslimane alima pa njegove kolege, verjetno bi tudi oni zgradili kakšno, pa SMS tudi bi dejal.

Ce je mufti djogic dejal pol je za nekaj na tem...
priden.gif

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
A potem ste proti svobodi veroizpovedi?

svoboda veroizpovedi = svoboda debilnosti

Saj ne rečem, če hoče nekdo verjet v čirule čarule pa naj verjame. Samo naj ne novači drugih v svoje debilnosti, to bi moralo bit prepovedano!
bonk.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Primarna dejavnost Domančiča je zdravljenje. Primarna dejavnost verske organizacije je 'učenje življenjskih naukov' ali kakšno podobno sranje.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Ce je mufti djogic dejal pol je za nekaj na tem...
priden.gif

ja, glede na to, da je bil tedaj vodja islamske sklupnosti v slo,je menda njegova beseda imela kakšno težo, verjetno ni bluzil nekaj v tri dni, kajne? Torej ne veš, da imate v slo 12 džematov in da naj bi bila ena stavba v vsakem kot je dolgoročni načrt.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Primarna dejavnost Domančiča je zdravljenje. Primarna dejavnost verske organizacije je 'učenje življenjskih naukov' ali kakšno podobno sranje.

Verska organizacija ti pa zdravi duha, vidiš tanka meja...
wink-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Jap in do zdravljenja duha ima ustavno pravico (tudi Domančič). Pred zdravljenjem artritisa z vodo pa bi morala država potrošnike varovati, pa jih ne.

In če se vrnemo on topic: do džamije imajo muslimani pravico, razen če zberete dovolj podpisov za ustavni referendum.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Na vašem mestu se ne bi prepiral pa začel kak biznis s preprogicami; jih bodo rabili, ko bodo 5x na dan klečali proti Meki:)