Lizing

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Jest nujno rabim avto saj sem brez avta
uf-1.gif
na dnu, namreč do trgovine imam 10 km, avto vsak dan rabim, ponavad jih tud po 150 km na dan anredim, ampak redko kdaj, letno jih delam 20 tkm s tem, da se ne vozim za brez veze, če bi se vozil še malo tako na kiks bi jih delal letno 30tkm.

za tega ti upam garantirati tako, da nimas kaj zgresiti, ce je res kar pravis..

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2331546

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Jep, če tale avto ni bil zbit in je dobro vzdrževan, bo dober nakup za jurja. To je še Nissan, ko Nissan ni bil Renault Made in Japan. Torej 300.000 km ali več ni blema.

Ogo

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Jep, sam sem imel Almero, leto mlajšo. Zdaj jo ima tašča in motor laufa kot urca...

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Z visokim EOM si "zavarujejo" zaslužek. Samo zavarovanje pa je nekaj drugega. Kaj banki pomaga visoki EOM, če stranka ne plačuje obveznosti? Nič! Torej se morajo zavarovati za primer neplačevanja. Slabe bančne naložbe beri: brez zadostnega zavarovanja) so nas ravno pripeljale v trenutno krizo.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
To že, krivi pa so (po moje) večji kreditojemalci, ki so jim banke odobrile enormna posojila, potem pa ni zneslo za odplačat in je pri tem tudi ostalo. Stečajne mase pa so ponavadi veliiiko manjše od terjatev upnikov... Potem pa mora država zalagat. A se je komu že zgodilo (ali pa je videl), da je recimo podjetje (pa ne korporacija) šlo v stečaj, potem pa je država poplačala upnike? Don't think so... Čeprav se gre tukaj za globalni problem, je v bistvu zadeva enaka. Za napake drugih plačujejo davkoplačevalci. Kot vedno.