Jap, kvaliteta je bila na psu. Tako valovite nove ceste še nisem doživel. Treslo je skoraj na vsakem metru.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Ker je crknil finišer. In je slabo položen asfalt... Se zgodi. Bil je hud pritisk na izvajalca in ne moral pohtet.. Pa se pol nardijo napake
Citat:
Ker je crknil finišer. In je slabo položen asfalt... Se zgodi. Bil je hud pritisk na izvajalca in ne moral pohtet.. Pa se pol nardijo napake
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Zanimivo da nekje po tujini avtocesto preplastijo ponoči naslednje jutro pa že avtomobili vozijo. Se mudi ravno tako kot našim samo za razliko da ni potrebno popravljat.
Nekoc sem gledal film kako je sct v kratkem casu(manj kot en dan, saj infrastruktura pod stezo) preplastil brnisko letališče. Pa tam najbrz ni bilo vse vegasto.Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Zanimivo da nekje po tujini avtocesto preplastijo ponoči naslednje jutro pa že avtomobili vozijo. Se mudi ravno tako kot našim samo za razliko da ni potrebno popravljat.
Citat:
dejmo nekaj razčistit:
in potem so še cene...
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
ksz
Tale Litijska cesta...
Sem šel včeraj in danes popoldan po njej v obe smeri.
Dela se za naše razmere ogromen odsek - cca 400 metrov (in na polovici le tega se sploh nič ne dela, na drugi polovici pa nihče nič ne dela).
Razen semaforja, kjer čakaš nekje 5 minut na zeleno luč.
Aja, izmenični enosmerni promet je zdaj po novem tam, kar vas večina verjetno ne ve.
Me je spomnilo na primorsko avtocesto pred leti, kjer poleti sredi dneva ni bilo na 6 km odseku, ki se je obnavljal (vozni in odstavni pas), nikogar razen dveh, ki sta jedla sendviče.