Lita platišča na internetu

zakon

Guru
16. maj 2008
8.804
827
113
toti Maribor
Pozdravljeni, namen imam kupiti lita platišča, pa me zanima, kakšne imate kaj izkušnje z temi prodajalci. gumishop . Še posebej bi rad vedel za slednjega, ker ima možnost plačila samo preko nakazila po predračunu. Lahko, pa mi svetujete, tudi kakšno boljšo varianto.
Hvala!
sprasujem se.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ja in če gledajo(mo)? Pač nimamo izkušenj s tema dvema prodajalcema. A naj kupimo hitro felne pri njih in ti posredujemo izkušnje?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Na gumishop.si kupil 2 kompleta gum in 1 komplet felten, v razmaku 2 let, plačal po predračunu in vse je bilo tip top.

Nazadnje urejeno:

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Sam sem vzel na MV Šport iz Vrhnike!
Zelo zadvoljen, tako z platišči kot profesionalnostjo

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Pri gumishopu sem kupil 3 komplete gum, vedno OK. Super cena, hitra dostava, nove gume.

Vedno plačal po predračunu.

Edino pri eni dobavi gum, sem dobil samo dve gumi v petek. (namesto 4-ih) Ostale dve pa v ponedeljek.

Sem takoj v petek poklical, kako to da sta pri meni samo dve gumi. Pa so mi povedali, da se zna zgodit da je njihov dostavljalec razdelil paket na dva dela in da bosta drugi dve gumi v ponedeljek sigurno pri meni ... če pa ne, naj takoj pokličem in bodo poiskali zadevo.

No potem v ponedeljek so res prišle še mankajoče gume ... so pa bile vse enake, enaka serija ... samo pakirane po 2 skupaj, pa razdeljene pri dostavi.