Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Trava je pokošena v soboto na 45mm (po dveh tednih). Listje pa je na njej, ne v njej. Torej na večji višini od 45mm. Pa še listje ni geometrijsko čisto ravno, pač pa zakrivljeno. Zato na tej višini listje super pobere, ne da bi pri tem ponovno pokosilo tudi travo. Ko bo pa trava zrastla, bom pa videl, ali je treba kaj spremeniti glede višine.
Trava je pokošena v soboto na 45mm (po dveh tednih). Listje pa je na njej, ne v njej. Torej na večji višini od 45mm. Pa še listje ni geometrijsko čisto ravno, pač pa zakrivljeno. Zato na tej višini listje super pobere, ne da bi pri tem ponovno pokosilo tudi travo. Ko bo pa trava zrastla, bom pa videl, ali je treba kaj spremeniti glede višine.
Saj jaz sem to soboto tudi vse naredil istočasno... Ampak je bila košara takoj zabita. Mešanica listja in trave. Zato sem iskal neko boljšo varianto.
Jah, listje češnje pa kar dobro leti dol v teh dnevih, na srečo drugega drevja ni, razen ene 3 okrasna majhna drevesca, ki pa kaj veliko listja ne bodo potresla.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.