Linksys WRT54GL nadgradnja?

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Juhuhu!

Saj sem najprej uporabil iskalnik, tako, da me ni treba nadret...zdaj ali ne znam ali pa mi ni nič našlo...imam vprašanje...malo sem že iz mode pa si nekako ne upam nadgraditi svojega router-ja, ker če gre kaj narobe sem ga nasankal (žena, otroci...)...skratka mi lahko nekdo po domače pove kako nadgraditi router oz. kateri firmware naj uporabim...če ga nadgradim ali moram vse nastavitve ponovno vnašati ali ostanejo tako kot so sedaj (porti, geslo, wifi...)...Hvala! (o:

LP B.

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če se ne spoznaš na to - zakaj bi ga nadgradil? Ti ne zdrži prenašanja večih torrentov?

Sem kje napisal, da se ne spoznam...napisal sem, da ga ne upam...LevelOne sem nadgrajeval z uradnimi nadgradnjami...tega še nisem vsaj ne z neuradnimi nadgradnjam ...ne ne mučijo me torrenti ampak bral sem da z neuradnimi nadgradnjami povečaš moč brezžičnega signala in muči me ker ne vem več gesla za dostop oz. za povezavo od ponudnika...in Hvala za nasvet ((o:

LP B.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik NeMeBasat pravi:
Sem kje napisal, da se ne spoznam...

Razvidno je bilo iz tvojega posta. Če sem narobe razbral se opravičujem.

S neuradnimi lahko povečaš moč ampak vedi, da je komunikacija dvostranska - potrebuješ potem tudi dobro brezžično kartico, ne samo povečano moč routerja.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.016
3.669
113
Najprej se potrudi in si zrihtaj geslo za dostop do interneta, da ne bo potem jok in stok, če bo šlo kaj narobe. WRT54G ali GL sta nasplošno zelo prilagodljiva routerja ampak sta pa tudi že skorajda med upokojenci v svetu Routerjev. Sam imam dva v Repeater načinu in moč odajanja na 130 mw, bi pa najbrž šla še višje, vendar bi bilo ob tem morda dobro omeniti, da boš bistveno več dosegel, če originalno anteno menjaš s kakšno večjo in močnejšo Omni anteno, v Routerju pa potem samo nastaviš katero anteno naj uporablja (ne vem sicer, če gre v originalni programski opremi).