linksys wrt54gl - na pol mrtev- pomoč?

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
741
77
28
zivijo,
Med nadgradnjo fwja je zmanjkalo štroma
frown-1.gif
in zdaj logično ne dela, samo lučke nekaj svetijo postavi se ne in tudi do njega ne morem, je sploh kakšna rešitev kako ga po fw jat od zunaj al pa karkoli, ali ga samo fliknem v smeti.

hvala lepa

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Jst sem ga rešil. Sicer ne vem kako, samo sej je verjetno kar nekaj vodilpv na netu. Pomoje ti ga bo ratal rešit.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Jaz sem ga resil z HW posegom. Nogico na cipu si moral povezato z maso antene, ga hitro priklopiti na strom in se konektati najn. Malo poisci. Ce le nisi kot slon v trgovini s porcelanom, bi ti moralo uspeti. Vsekakor pa najprej poizkusi ostale, lazje nacine.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Jaz isto, Na netu je kar nekaj howto-jev. HW poseg kot pri predhodniku, pa vzporedno s tftp-jem gor firmware - ampak pravega - daj gor originalnega z linksysove spletne strani, ali pa en mini build, direktno s to metodo mi dd-wrt firmware-a ni ratalo gor dat. Če se prav spomnim sem dal najprej mini verzijo gor, potem pa še dd-wrt.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Možno, sem že pozabil vrstni red, samo vem da sem se ene 3 ure za****al.

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
741
77
28
hvala za nasvete, amapk po tistem linku k je najbl enostavno ni slo, spingam ga samo potem ko ga joce resetirat ga nikakor ne. zdej bo treba ocitno fizicen poseg, mi zna kdo dat sliko kjee tocno je tist 15 oz 16 pin ki ga moram povezat z anteno.

lep ahvala se nekrat vsem za support

ps. eno sliko sm nasu pa bom probal...

Nazadnje urejeno:

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
741
77
28
hja, lahko da sm slon al pa samo to ni zame, amapk nekako ne morem porihtat zadeve, ce kdo to nardi (bolj tehnični tip ) za pivo
smile-1.gif
se priporočam (Lj)

frown-1.gif

hitcher

Pripravnik
19. jul 2007
164
2
16
daj mi ga v petek, pa če je kolikor toliko živ, ga dobiš v ponedeljek delujočega nazaj.
kam dostava - raje v pm.
če se mi bo dalo bom mogoče napisal navodila - step by step