Linksys WRT54g ima premajhen domet.. kaj pa ruckus

sg1

Pripravnik
12. jan 2010
111
0
16
Lj
Če so okna na isti steni bloka daj enostavno napave k oknom pa bo neslo tistih 10 m ne glede na to kakšna diagonala je...

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Router sem mu nastavil jaz.

philips: Mac filter, to je to, da pusti samo gor racunalnike, za ketere ima vnesen mac adresso? I'm right? Tega nima.
jernejd: Za geslo moram preverit, kaj je narihtano.
jernejd: Drugih brezzičnih naprav ni.
philips: DHCP je vkopljen
Mirko: DNS strežniki so od t2-ja.

Se ponavjlam, na računalnikih deluje. Tudi telefon izpiše da je povezan in je označeno z modro.
Hvala vsem za vaš trud. Bom probali to urediti!
wink-1.gif
(Trenutno nisem doma in mu urejam preko teamviewera zadevo.)

lp

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Živjo

Če bi rad Wlan 100 % nastavil, in ne bi rad sprobaval različnih naprav, ti lahko priskrbim kontakt.
Fantje pridejo, naredijo meritve. Zadeva sicer nekaj stane, ampak če se potem odločiš za nakup je cena meritev vključena v ceno naprave.. Kar je super če boš šel 100 % v to.
Govora je v Ruckusu. Če te zanima kar ZS
wink-1.gif

Lep pozdrav

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Na telefonu poglej kakšni IP mu dodeli router. Probaj tudi odpreti (na telefonu) admin panel od routerja - da vidiš če vsaj lokalna mreža deluje.

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Citat:
Uporabnik proteus pravi:
Da si izposodim temo, ne bi rad odpiral teme.

Kolega ima doma zgoraj omenjeni router (WRT54GL - Firmware Version: v4.30.7). Internet Wi-Fi mu laufa na treh računalnikih super, zatakne se pa pri povezavi s smartphonom Samsung Galaxy Ace. Poveže se, vendar mu ne odpre nobene strani. Ve kdo kaj bi lahko bilo to krivo? Niti gmaila noce sinhronizirati.

Živjo

Imel sem že primer da se je telefon normalno povezal v wifi, ampak ni nič delovalo kot si sam omenil. Težava je bila v wifi geslu. Včasih ga sprejme, ampak zadeva ne deluje. Mogoče spremeniti tip enkcipcije na wifi oddajniku... Vsekakor moraš imeti pravo geslo
wink-1.gif

Malo igrajčkanja
smile-1.gif

Lep pozdrav