Link od spletnih radijskih postaj

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem se res s tem že dolgo nazaj igral.

Na spletu sem si dal postaje med priljubljene
vpisal mac adresso od receiverja

AMPAK men na telefonu še vedno ne najde nič. "No item" mi napiše, ko pritisnem na vTuner na telefonu.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Čudno...
Drugače registracija na spletno stran je samo zaradi urejanja in nima veze s samim predvajanjem.
Kaj pa AUPEO ti dela?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ne:(
napiše connection error.
vidim, da obstaja nek hard reset. bom še to probal enkrat v prihodnjih dneh.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Še nekaj je.
Jaz sem imel težave z najnovejšo android aplikacijo za onkyo po tistem, ko sem jo pred kakimi tremi tedni posodobil. Potem sem jo zbrisal in naložil spet staro verzijo.
Daj poizkusi z original daljincem. Ker jaz ko sem nabavil receiver, sem samo priklopil na mrežo in je delalo brez težav.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem potem prižgan receiver izklopil iz elektrike za cca minutko.
ko sem ga vklopil je vTuner našel nek seznam. Poiščem slovenijo, najde postaje, vendar nobene noče predvajat.
Še mal klikam, hočem pridet nazaj na seznam in spet ništa. Ne najde serverja...
Sem delal preko daljinca in preko telefona.
Bom kr hard reset naredu, pa da pol vidim.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ne še. nisem ga še resetiral. malo se psihično prirpavljam, ker gredo vse nstavitve v maloro ob resetu:S

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Po pol leta sem končno "zbral pogum" in resetiral router in radio:) hkrati še vpisal dns od siola v radio in sedaj vTunner dela:)

A imaš ti updejtan radio na zadnji FW?
A lahko preko upnp ali wmp predvajaš musko? Jst jo lahko, samo morem it najprej prižgat Net in potem še izbrat dlna. Neki se mi sanja, da je ta funkcija včasih delala ne glede kje si bil oz celo pri ugasnjenem radiu. Veš kaj več?