nekje je bila ena anketa o starostnih skupinah in se mi zdi, če se prav spomnim, je bilo 40% za ljudi do 25 leta. ne vem pa točno katera država je bila izvor ankete.mogoče zda. zgleda je taka moda... kaj vem mogoče je celo sama pošiljala okoli.Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ok ampak necesa ne razumem. Procentualno kok folka ma svoje nude pics na telefonu oz. jih posilja okoli? Jaz nimam neki fetisa da bi svojga curakla posiljal okoli po mmsih, pa vi?
Kako se anketo nardi?
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
To je zato, ker imaš majhnega, če bi imel velikega bi samo mmsi letali okol...
Drugače pa je to v ZDA izgleda in, če se prav spomnim so ravno prejšnji teden spet enega voditelja na Foxu odpikali, ker je to pošiljal okrog po firmi.
Citat:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Drugače pa je to v ZDA izgleda in, če se prav spomnim so ravno prejšnji teden spet enega voditelja na Foxu odpikali, ker je to pošiljal okrog po firmi.
Veš kaj, moj ni dolg, je pa tanek
Citat:
Ok ampak necesa ne razumem. Procentualno kok folka ma svoje nude pics na telefonu oz. jih posilja okoli? Jaz nimam neki fetisa da bi svojga curakla posiljal okoli po mmsih, pa vi?
Kako se anketo nardi?
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Veš kaj, moj ni dolg, je pa tanek
A ni Fadil dezurni za stare vice
Citat:
Kako se anketo nardi?