Liga prvakov 2010/2011

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com

Kdor zna, zna
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kaj sej ma pravico se mal valjat. Un tip ga je prvi udaru. Kam ga je ni pomembno. Kakor ga sovražim me pa v tem primeru čist nič ne zmot

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Upam da dobi prepoved igranja preklet simulant, kot je neki srbski pred časom dobil za simuliranje, nevem točno.

Milos Krasic, Fiorentina.

Nazaj na temo: a ima kdo morda tisti posnetek Mourinha (mislim da je bil lanski finale LP), ko je enkrat ob dosojenem foulu pokazal z desno roko kaj si misli o tem (pokazal je "streljas bedarije", torej roko v racko in zgornje stiri prste parkrat ob palec). To bi rad imel kot animiran gif, danes me je spomnil na to, ko je bil hladen kot spricer
hysterical-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Sem včeraj gledau tekmo Milan Real Madrid tega tako opevanega Ronalda, ma tip nima za burek, ne rečem zdej da je kao slab nogometaš, sam kaj ko ma skisane možgane in obnaša se ne igrišču kot največji primitivc, če ga postavim ob bok Messiju, se lohk kar takoj skrije. SIcer se sedaj Ronaldo še pači, sam konec meseca se ne bo več ker ga bo na El Clasicu Messi zopet peljal po domače hcat!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
no zdaj si ta zapis shrani, in ko pride El Classico ga še enkrat preberi
evil.gif

pa tu dejansko ni šlo za čisto simuliranje, saj ga je nekaj potegnil abate, ampak to smo vajeni pri fuzbalu, da kar gre v bližino obraza kontakt, se že vsi po tleh valjajo

kaj pa je lani Sergio Busquets v finalu LP naredil? Valjal po tleh izsilil rumen(rdeč?) karton, med tem pa špegal skozi prste, je še tak lep gif zunaj

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Teh simulantov imaš v nogometu kolikor jih hočeš, normalno pa je, da so ti najbolj antipatični tisti, ki igrajo v klubih, za katere ne navijaš... oziroma so še celo glavni konkurenti...
Ko je ravno Real in Barcelona na pladnju in ko tako pljuvate Ronalda... Messi je res car in tukaj ni kaj povedati, ko pa pogledas limone od Busquetsa ( valja se že od vetra, če pa ni nad njim prekršek, je pa prvi pri sodniku in protestira...) ter Alvesa, me kar malo scat prime. Igralca za holiwoodske komedije...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
točno tako, in če si zvezda svetovnega kova, in igraš v klubu, za katerega folk navija ali pa ga sovraži potem je normalno, da si skoz na tapeti

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jep.

Jaz samo nekaj ne bom verjetno nikoli razumel.. Kot fuzbaler, se valjas za vsako bedarijo in simuliras po krneki padcev na tekmo.. ZAKAJ?? Parkrat bos ze res izsilil prekrsek, potem te bodo pa sodniki naumili in, ko bos dejansko tepen ko p|cka, ti valda ne bojo nic piskali..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
eh lej, če si ronaldo, messi, drogba itd.. ti bodo še vedno piskali večino faulov, pa če si še tak simulator kot sta didi in ronaldo, ker sta pač zvezdi in jih je treba zaščitit

tisti, ki pa niso tako znani, si jih pa sudije tud zapomnejo ne

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Tu pa tam se mu še nasede, zadnje dve ali tri sezone pa se mu je kar nekajkrat zgodilo da jih je res pošteno dobil, pa ga niso šljivili. Tak to je, jebiga
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sankcionirat bi morali očitne simulante, zvezdnik gor dol... Najraje imam ekipe in nogometaše, ki se borijo ne glede na situacijo, v stilu S. Koreje in Gane letos na prvenstvu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sankcionirat bi morali očitne simulante, zvezdnik gor dol... Najraje imam ekipe in nogometaše, ki se borijo ne glede na situacijo, v stilu S. Koreje in Gane letos na prvenstvu.

in ti se borijo, ker so no name in slabši posamezniki in brez borbe ne gre

pol pa vidiš messija pri barci, ki teče 5km na tekmo, pa je čez glavo dovolj za 2 gola..., in zato morajo razne rudonje 13km prelaufat, da sploh lahk na istem igrišču stojijo...

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Največja holivudska spaka v nogometu je Ronaldo. Tko ko pa ta tip simulira ga pa ne bo več v nogometu, sam problem je ker so ga sodniku počasi skužili in prov je tko, kako sceno je mel tip zadnjič ko ga je nasprotni igralce z roko po prsih malce udaril, tip pa takoj padel na tla in se držal za obraz. Mislim katastrofa od igralca. Prava lutka je res!

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Teh simulantov imaš v nogometu kolikor jih hočeš, normalno pa je, da so ti najbolj antipatični tisti, ki igrajo v klubih, za katere ne navijaš... oziroma so še celo glavni konkurenti...
Ko je ravno Real in Barcelona na pladnju in ko tako pljuvate Ronalda... Messi je res car in tukaj ni kaj povedati, ko pa pogledas limone od Busquetsa ( valja se že od vetra, če pa ni nad njim prekršek, je pa prvi pri sodniku in protestira...) ter Alvesa, me kar malo scat prime. Igralca za holiwoodske komedije...

No, tudi Messi zna lepo posimulirat.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Nisem navijač Barce, a Messi je vseeno car. In med zvezdniki zadnji, za katerega bi rekel, da je simulant. Včasih se še preveč trudi ostati na nogah, ker hoče akcijo izpeljati do konca...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Nisem navijač Barce, a Messi je vseeno car. In med zvezdniki zadnji, za katerega bi rekel, da je simulant. Včasih se še preveč trudi ostati na nogah, ker hoče akcijo izpeljati do konca...

Tudi jaz sem tako mislil, dokler ga nisem videl grdo zasimulirat. Tok grdo, da je še Obrez zatrokiral. Žal se ne spomnim za katero tekmo je šlo.