Liga prvakov 2010/2011

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jebes Barco, imas lepo tekmo v Londonu, kjer se zacuda celo laufa pa poda dlje od 2h metrov
evil.gif

Bravo ManU. Mal smole Chelskija, ampak ni panike.. Bosingwa je lepa rupa
hysterical-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
3-0 vodi trenutno Barca, polfinale bo el classico
smile-1.gif

ManU je mel srečo tam pri štangi Torresa, ampak sicer pa igrajo dobro, č€lziju se ne piše kaj dobrega pomoje.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Van der Saar je car. Škoda sodnika ker je res dober sodil razen pač enajstmetrovke ki je bila. vendar...mi je čist fajn da ni bila :D za kerkol drug klub bi se mogoče se sekiral :p

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Samo razlike v letih med golmanoma pa je tolk da je Čechu Sar lahko foter....... v UK je 15 letnih in še mlajših mam in fotrov za pol slovenije
smile-1.gif
Težka bo Manu-ju nadomestiti golmana po koncu sezone.

Moral bi biti zdaj ob koncu penal za čelzi...... ampak ker mi cska london gre na penis mi je tak čisto ql
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Marš, sodnik je imel dres Junajteda spodaj oblečen, ziher..

Gremo Chelsea, ni predaje, lani smo na Old Traffordu osvojili naslov.

Drogbaja je povozil čas, ni več za ta nivo, pa živcev nima. Upam, da pride Neymar poleti.

In jasno je, zakaj Junajted ne rabi okrepitev, ker podkupuje sodnike..

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
mnja, rečeš kar hočeš, penal je bil

pa Torres bi moral dobit karton za prvi dive, pri drugem pa je vsaj nekaj kontakta bilo (ne za penal, samo za karton pa tud ni bilo)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kaj mi grejo na živce te simulacije v kazenskem. Čist prav, da je dobil karton.

Pri prvem divu, je bilo smešno, k ga je branilc Manchestra kar dvignil pod pazduhi, ko se še ustavil ni.
hysterical-1.gif

Nisem rekel, da ni bil. Penal čist kot suza, sodnika je pomoje zmedlo ker je zaradi Ramirezovega dotika zgledalo kot da je Evra zbil žogo.

Ampak mesec nazaj kasius ni videl dveh nedosojenih penalov proti Manchestru in dosojen penal za še pred kontaktom padajočega Žirkova. Ne, takrat je bilo ok, ker je zmagal čelsi.
priden.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Torres je iskal kompenzacijo, tekme je blo skor konc, to je blo zelo pametno oz. najbolj pametno v tistem trenutku, gola itak ne bi dal.

Drugače pa lameass tekma, kot je blo že vnaprej pričakovano od angležev.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Si slep, pri eni akciji je Gallas potisnil Ronalda v gol, pri drugi je branilec Tottenhama z obema rokama ubranil strel.
1.Ronaldo je padu sam
2. reakcijsko si je zavaroval obraz.
3. na realovi strani bi moralo padt ene 4 kartoni + ni piskal par očitnih favlov
1. Porinil je Adebayorja v gol, ne Ronalda...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Fuzbal danes ... kaksne drzne napovedi ?
wink-1.gif

Jaz mislim, da bo Chelsea spackal skupaj en gol (Anelka), MU bo pa zmagal v skupnem sestevku s 3 : 1.