liga EBEL 2009/2010

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Jp, pa da vidmo če je kej na tem. Še vedno pa bi mel ray Royerja kot oba "nova", če res tale pride..

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
P. sm že bral o tem, pa si res nism mislu da je kaj na tem: Posma na jesenicah.... Elik??
evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
sej slabši kot ramo ne more bit.sam kakšna je to uprava da gledalci/navijači prej vemo da je nekdo za zamenjat
bonk.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Pa naj bom jst prvi s komentarjem.

Olimpija je odigrala res lepo tekmo, požrtvovalno, borbeno in kar je redko za to sezono skoraj brez napak v obrambi. Sli kapo dol, to že vsi vemo, da si zasluži mesto prvega vratarja, ampak pustimo času čas, da dojamejo še ostali. Lepa tekma skratka za petek. NAZDRAVJE!!!

Za jesenice ne vem, sm bil v hali, tako, da ne morem komentirat, edino kar lahko rečem, da so preveč pričakovali, sploh ker je golman prišel iz ekipe proti kateri so igrali in ga poznajo.

Moje mnenje.

Lp

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Včeraj so bili res na takem nivoju, da niti sojenje ki je blo pol k. vredno ni vplivalo na rezultat. P. če sudija zapiska, pol pa pak pade v gol, pa ga prizna
bonk.gif

Sam Franci jim je pa spet tak gol dal, da mi ni blo nič jasno
zmaga.gif
so kje posnetki golov??

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
jah realizacija nas še zmeraj je.be.
kaj je novega v igri.mogoče to da igrajo veliko bolj agresivno pred obema goloma.golman(grumet-moris) mislim da je opravil odlično delo in odločil tekmo.igralec tipa robins nam je manjkal saj je v celotno ekipo vnesel agresivnost in borbenost.glede na to da sta z martinom zaplesala mislim da ni potrebno zgubljat besed o njegovi moči in pogumu

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
KVA PA DELA NOV TRENER A
smile-1.gif

Sem vedel da je ekipa sposobna več kot so prikazali do sedaj. Se vsaj splača gledat hokej ko veš da imajo možnost zmagati, prej pa ko si vedel da bodo izgubili je bilo pa brezveze itak.

LP