LG viwety ali samsung f480?

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Katerega od teh dveh telefonov bi izbrali?Praktične slabosti oziroma prednosti enega ali drugega bi bile zelo dobrodošle.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Primerjalno tabelo imaš itak v linku, sicer pa gre moj glas definitivno LG-ju. Je kar precej bolj soliden telefon kot f480.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
A si sam sprobu oba telefona?Sam še sicer nisem nobenga,do zdaj sem sam po netu iskal informacije.Glede na to,da je samsung novejši se mi je zdel da bi znal bit tudi nekoliko boljši.Sicer je v igri še Omnia(če mi ga bi uspel dobit brez vezave),sam pa nisem ziher če sploh rabm tak telefon.Sodelavec ga je kupil in ga jutri sprobam(Omnio) pol bom pa vidu kako pa kaj.Drugač pa gre vaš glas LGju.Mogoče bo še kakšen ki je sprobu oba še kaj napisu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v mobitelovih centrih ti ga dajo mal v roke, če zgledaš resno in lepo prosiš.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pa pomojem na simobilu in tušmobilu tudi. Moraš pač pokazat neko zanimanje hehe
wink-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.465
6.969
113
Ja, a to katerikoli telefon, s to govorite dotično za LGja ali Samsunga? Ker včasih si vprašal, če se da telefon kaj videti, pa so ti rekli, evo saj jih imaš tukaj razstavljene, pa ti pokažejo na tiste dummije
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
bilo katerga.
aja vidim da si ženska
tongue-1.gif
hehe hec;)

morda si premlada, pa ne daješ vtisa, da se na zadeve mal spoznaš. pa še odvisno je kako rečeš, da bi rada vidla telefon.
lepo se uštimi, kak dekolte;), izkoristi svoje čare, deluje, da se na telefone mal spoznaš, pa ni vrag da ti ga ne bi pokazal;)

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Jaz s tem še nisem imel težav. Če pa ti namignejo na dummije, se pa malo bolj potrudiš in rečeš, da bi rada videla menije in hitrost... Če pa še to ne gre pa enostavno rečeš, da očitno ne boš kupila telefona tam, če je težko.

Meni so prinesli tudi novega iz škatle iz skladišča, tako da kažejo jih
wink-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.465
6.969
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
morda si premlada, pa ne daješ vtisa, da se na zadeve mal spoznaš. pa še odvisno je kako rečeš, da bi rada vidla telefon.
lepo se uštimi, kak dekolte;), izkoristi svoje čare, deluje, da se na telefone mal spoznaš, pa ni vrag da ti ga ne bi pokazal;)

Mah, nisem več tako zelo mlada, ampak nimam nič proti, če se tako misli
smile-1.gif
Na mobitelu mi dummije kažejo, na simobilu mi je pa rekla, naj čez vitrino pogledam, da se ven ne da jemati.
Premal sem zoprna, to bo
evil.gif

Sokol92

Pripravnik
3. sep 2007
46
0
6
Uporabljan f480, pa mi je žal ker nisem vzel LG-ja. Starost dočakaš pri obeh. Imena v imeniku so zbrkljana, ker telefon ne loči pomnilnika (imenika) od sima in telefona. Uglavnm men je tale f480 brezzvezen. Widged bližnice so pa tud neumne.
Edino dobro je ker je tanek.

Če koga zanima ga prodam, star je dober mesec, kupljen pri tušmobillu in v garanciji.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
LG je definitivno doosti pocasnejsi in mi vsaj zgleda da ima slabsi zaslon kot Samsung. Je pa pri LG-ju plus to, da dela tiste pocasne posnetke... Ce tega ne rabis bi sam izbral Samsunga.
@videk, ko telefon najde osebe, se ti na zaslonu pokazejo okoli tebe(v sredini krog z bluetooth znakom).Ti "zagrabis" osebo kateri hoces kaj poslati in jo pomaknes na to sredino. Dosti jasno? LP