LG optimus 2X

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kaj ve kdo kje bi se dalo dobit apk iz GB za vreme, kamero in koledar?
Pozabil pred nadgradno naredit kopije apk.
Pa če ve kdo kako rootat ICS, prej sem imel inštalirano na Pc program unlock root vendar sedaj ne deluje z ICS.

Dej naredi slike da vidim kak zgleda ta ICS na Optimusu 2x..
wink-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Kaj samo jaz ne najdem nastavitve ali res ne obstaja več funkcija za zoom pri kameri preko volume gumbov?
Sedaj, ko stisneš na kumba za zvok +- ti kamera naredi posnetek namesto, da bi zumiralo.

Edino kar sem našel je, da z dvema prstoma v sredini ekrana približaš ali oddaljiš, ampak lažje je bilo ko si naredil zoom preko volume gumbov.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
A ima update tudi slovenski jezik?
Moram namestiti, a nekomu, ki mu slovenščina dosti pomeni ...

Hvala.

r0x

Pripravnik
11. jan 2013
31
0
6
Jst bi prosil za malo pomoči. Trenutno imam V20L in želim naložiti V30a, kar pa mi ne uspeva.
LGmobile support tool mi napiše: ''Web Update is not available for this latest version,
Please update using your phone as below,
1) Select Menu -> Setting -> About Phone -> Software Update''

Če naredim kot piše ne najde nič.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Izklopi telefon in ga ponovno vklopi, da ti update tool najde Državo, model telefona in verzijio katero imaš trenutno inštalirano

Če ti še vedno ne bo prepoznalo oziroma ponudilo update za 30a potem boš videl v oknu od update tool malo pod trenutno verzijo, ki jo imaš inštalirano gumb kjer piše install drivers in klikni na to.
Prenesli in inštalirali se ti bodo najnovejši gonilniki in potem bi ti moralo spustiti nadgradnjo skozi.

r0x

Pripravnik
11. jan 2013
31
0
6
Ko sem posodobil gonilnike se mi pojavi gumb start updating. Potem pa se mi odpre okno Phone update kjer mi napise: Software update is not supported for this model.

Keiya

Pripravnik
14. nov 2011
75
0
6
Ptuj
lahko pošleš malo slike, pa slike od telefona Sistemske nastavitve -> vizitka telefona pa vse kaj piše pa podatki o programski opremi al pa to, drugače pa probaj ono OTA posodibitev in sicer pod vizitko telefona in poišči posodobitev. Če ti bo dolgo iskalo potem ponovno zaženi telefon in probaj še enkrat
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
V telefonu pod nastavitvami izklopi mass storage (Nastavitve/Kartica in SD pomnilnik/) izbriši kljukico pri samo masovni pomnilnik

Poveži telefon na Pc in zaženi update tool

Preveri, da ti v desnem kotu okna piše:

Country: Slovenia
Model: P990
Version: 20L

Če ti vse to piše potem ti bo nadgradnja stekla brez problema.
Vmes se ti bo pojavilo še okno, da naredi backup, da odstrani zunanjo SD itd.

r0x

Pripravnik
11. jan 2013
31
0
6

Ce naredim posodobitev ki je pod vizitko telefona mi najde(ce reseteram telefon) in prenese posodobitev (40 MB), vendar mi potem napise da je neveljaven paket programske opreme.

V telefonu je mass storage izklopljen. LGmobi support tool pa mi najde drzavo in verzijo, modela pa ne??

Keiya

Pripravnik
14. nov 2011
75
0
6
Ptuj
kaj pa če klikneš install USB drivers, ki ti jih ponuja LGMobile Support Tool ?
smile-1.gif
so ti driverji nameščeni al je mogoče windows svoje namestil, ali maš povezan telefon direktno na matično ploščo, al ga maš povezanega preko delilnika USB, npr preko tipkovnice, ali tam ko je reža za kartice, priporočeno je na tisti USB priključek ki je direkt na matično.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Sem se ravno spomnil, 20L je tudi nas pošteno zafrkaval, ko ni hotelo najti modela in smo potem morali posodobit preko OTA, v 20s pa tega problema več ni bilo.
Probaj še pod nastavitvami nastavit usb debbuging oziroma razhroščevanje. (telefon ne smeš imet priklopljen na Pc ko to nastavljaš)
Če se ne motim boš to našel pod Nastavitve/aplikacije/Razvoj.

Keiya

Pripravnik
14. nov 2011
75
0
6
Ptuj
če je 40MB posodobitev pol mora to biti spet en V20... ker itak za ICS ti mora particijo na telefonu zamenjat tak da se pomoje an ICS ne da na preko OTA, mogoče pa, nisem še probal
smile-1.gif

r0x

Pripravnik
11. jan 2013
31
0
6
USB driverji so vsi namesceni od LGja ter USB je priklopljen direktno na maticno.
Sem vklopil debugging pa ne opazim nobene razlike. Bi se moralo kaj zgoditi?
Kako bi ga pa posodobil preko OTA(v drug 20_, ce 20L povzroca tezave)? Kot sem ze omenil mi najde posodobitev in jo tudi prenese, vendar mi javi da je paket programske opreme neveljaven.

Keiya

Pripravnik
14. nov 2011
75
0
6
Ptuj
Ko smo mi meli V20L potem nam tudi ni šlo posodablat, mislim da celo modela ni kazalo, in smo posodobili preko vizitke telefona, Over The Air (OTA). samo ne vem zakaj ti ne gre. Če hočeš ti lahko povem za en način kak še lahko posodobiš, pač prelisičiš program malo, pa upaš da bo delalo, ker ti očitno modela ne najde