LG ku990 - internet problem

wertz

Pripravnik
2. nov 2007
82
0
6
torej, z lg-jem se ne morem priklopiti na internet. Napiše connection failed.... sms na planet sem poslal, tako da vklopljena zadeva je, bi mogel še kaj v nastavitvah spremenit...?

lp padajo zvezdice itak
cheer.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jaz sem poklical na pomoč na mobitel 041700700 pa razložil problem pa mi je kar operaterka poslala 2 smsa ki sem ju samo odprl in to je bilo vse po tisem je vse delovalo pokliči na mobitel pa bo!

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
• Nastavitve telefona
• Povezljivost
• Dostopne točke
• Dodaj
• Ime povezave:........................................................MOBITEL
• Nosilec: ..................................................................UMTS
• Preverjanje:............................................................PAP
• Uporabniško ime: ..................................................mobitel
• Geslo: .....................................................................internet
• APN:........................................................................internet
• Shrani
• Brskalnik
• Nastavitve
• Profili
• Dodaj novo
• Ime storitve:...........................................................Planet
• Domača stran: .......................................................http://planet.mobitel.si
• Način povezave: ....................................................TCP s proksijem
• IP naslov:................................................................213.229.249.040
• Vrata proksi strežnika: ..........................................8080
• Varnost:..................................................................Ni preverjeno
• Dostopna točka: ....................................................MOBITEL
• Aktiviraj

wertz

Pripravnik
2. nov 2007
82
0
6
Citat:
Uporabnik darinkoman pravi:
• Nastavitve telefona
• Povezljivost
• Dostopne točke
• Dodaj
• Ime povezave:........................................................MOBITEL
• Nosilec: ..................................................................UMTS
• Preverjanje:............................................................PAP
• Uporabniško ime: ..................................................mobitel
• Geslo: .....................................................................internet
• APN:........................................................................internet
• Shrani
• Brskalnik
• Nastavitve
• Profili
• Dodaj novo
• Ime storitve:...........................................................Planet
• Domača stran: .......................................................http://planet.mobitel.si
• Način povezave: ....................................................TCP s proksijem
• IP naslov:................................................................213.229.249.040
• Vrata proksi strežnika: ..........................................8080
• Varnost:..................................................................Ni preverjeno
• Dostopna točka: ....................................................MOBITEL
• Aktiviraj

najlepša hvala obema... tale postopek bo pravi, zdaj dela bp.
cool-1.gif