LG G2 pomoč

Keiya

Pripravnik
14. nov 2011
75
0
6
Ptuj
No ker vidim da še ne obstaja teme za LG G2, sem jo odprl
smile-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Gizmodo ima dober review...
grin1.gif

You could put a helicopter engine on a motorcycle and fill it with rocket fuel, but if you put a toddler behind the wheel, it's not going anywhere. The same is true with phones; you can turbo-charge the processors and hardware, but if the software is stupid and terrible, you've got a stupid and terrible phone on your hands. This is that phone.

What Is It?

LG's latest attempt at a flagship Android phone. It has a 5.2-inch 1080p screen, Qualcomm's beastly quad-core Snapdragon 800 processor clocked at 2.26GHz, and the worst third party UI we've ever seen on an Android device.

Who's It For?

People who root their Android phones. Masochists.

http://gizmodo.com/lg-g2-review-a-braindead-hercules-1349343131

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Zakaj bi se trudili z njim, če pa bo smetano itak pobral novi Nexus? Baziral bo na G2, narejen kot se šika, top dizajn, cena verjetno najnižja med primerljivimi, LG bo sicer pobral manjši delež kolača, ampak se jim ne bo potrebno yebat z ničemer, samo štancat telefone, ki bodo šli za med. Funkcije, za katere bo Nexus umetno prikrajšan, pa bo trg v precejšnji meri spregledal, sploh v prmerjavi G2 vs Nexus.
evil.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Na G2 modelih imajo sigurno večjo maržo po komadu kot na Nexusih. Tako da lahko bi se že iz tega stališča bolj potrudili.

Meni je itak vseeno, ker druga kot Nexus me ne zanima... bloatware si lahko sam naložim če bi imel potrebo po temu.
grin1.gif

Keiya

Pripravnik
14. nov 2011
75
0
6
Ptuj
G2 imam že od petka, pišite pa samo tisti, ki mate kaka resna vprašanja ali težave. Ker kakega pluvanja tu ni treba, lahko za sebe zadržite

bonzo

Zelenc'
13. feb 2011
25
0
1
Živ.
Razmišljam o menjavi fona... iz SG3 na G2. Mogoče že kakšne uporabniške izkušnje iz prve roke?

Nazadnje urejeno:

Keiya

Pripravnik
14. nov 2011
75
0
6
Ptuj
MaTejHo:
Gumb pod kamero odlično, navadiš se kar hitro na njega in če se pomotoma dotakneš kamere, ni panike, ker se komaj kaj vidi. V mojem primeru, ko telefon iz žepa potegnem, že imam prst na tipki za odklepanje, ko mi pa na mizi leži pa dvakrat tapnem po ekranu.

bonzo:
Če ti ni SG3 dovolj, ti zelo priporočam G2, cenejši je od vseh ostalih telefonov in tudi najboljši, sicer trenutno. Ostal pa bo najcenejši
smile-1.gif
Kar ga uporabljam, še nič ne pogrešam na njem. Hiter kot strela.
Multi-tasking ni problem, uporabljam pogosto. Z tremi prsti potegneš v levo in si shraniš aplikacijo ( deluje v odzadju) do 3 si lahko shraniš. Odpira vse hitro, kot pričakovano. baterija tudi dobra, čez dan se pretihotapiš tudi z težko obremenitvijo.
Kar se tiče oblike, prileganju na roko, zvok in pa IPS ekran, ki se odlično vidi tudi direktno pod soncem. Res enkraten
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Dober nakup! Meni je telefon eden najlepših. Majhen rob samo ekran. Kako ni romov? Ni nič na xda-developers? Nekako ne verjamem, :O sigurno se dobijo kakšni romi brez šare. Meni je telefon res zelo všeč, odlično zgleda, odličen ekran, (pre) hudi speci, baterija super. Nekako bi ga raje imel kot nexus 5, trenutno ima 4ko iz custom romom in če bo petrica "grda" za pogledati, bi raje vzel g2, ko bom enkrat menjal. Malo večji ekran ne škodi, 5.2 se mi zdi nekako max zaenkrat, totalni plus je pa barerija. Sam bi gledal za panaroid android rom, ko/če bo.

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Vse imaš na linku. Je pa tako če ti ni jasnu kaj delaš in zakaj kaj delaš potem je boljše da ne delaš nič. Ker če boš kas sf**** kasneje s kakšnimi nastavitvami boš ti kriv. Načeloma pa ne moraš uničiti nič če veš kaj delaš.

c/p iz prve strani več nisem bral:
If you activate it will get right clock speed according to CPU temp. If CPU gets too hot it will lower CPU,so that CPU can get cooler and run smoothly! If your CPU gets too hot it can start to LAG on your system. I don't know why people force off it on E98x LG G Pro...???!!!
Principle is the same on CPU in phone as in computer/laptop. You all know that If CPU gets too hot or not cooled down enough it will get LAGY and start to throttle the system!

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
NE BO SE TI ZARADI TEGA PREGREL. Na linku ti piše da če je ON je BOLJŠE za procesor, ker deluje na podoben način kot na domačih računalnikih. Se pravi če se CPU pregreje samodejno zbije frekvenca procesorja. Sedaj pa se ti pregreje(ker je procesor vedno na MAX) in zaradi tega "lagira" zabiva, ker CPU ne deluje dobro če je "prevroč". Lahko pa tudi daš na ON in potem nazaj na OFF.

Ampak če ne čutiš laga pusti tako kot je. To je za tiste katere lag moti. Mogoče komu prav pride.

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
787
38
28
Zakaj bi v tovarni po defaultu zmajnšali zmoglivosti procesorja? Pomoje mora biti kakšen minus tega početja

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Citat:
Uporabnik nUUb pravi:
Zakaj bi v tovarni po defaultu zmajnšali zmoglivosti procesorja? Pomoje mora biti kakšen minus tega početja

V temi zgoraj imaš vse. Glede tega moda točno ne vem. Na splošno je pa tako da ljudje tudi undervoltajo procesor, prav tako overclockajo pa tega ni v defaultu. Verjetno tudi po defaultu ni mišljeno da šteka če sem malo zloben
evil.gif
Se pa vse lahko pozna pri bateriji. Že s tem modom naj bi nekaj malega prihranil pri bateriji. Vsaj tako pišejo nekateri. Default je vse "na ziher" največkrat visoke vrednost. N4 ima ogromno voltažo po defaultu in kuri ogromno baterije, če ne igraš igric cele dneve je ok če imaš zbit proc na jurja + undervoltan proc. Nekateri pridejo tudi do 7h screen on, na nexus 4 kar je ogromno. Je pa lahko od telefona do telefona različno. Na default je več kot 3,4 ure skoraj nemogoče. Probat je treba drugače se ne ve.

Keiya

Pripravnik
14. nov 2011
75
0
6
Ptuj
Ne vem. Ni logično, da bi blo tovarniško naštimano, da je procesor skoz na MAX. Prej bi reko da je obratno. In kot pravij. Je battery life krajši. To verjetno pomeni da je procesor skos na max

Nazadnje urejeno: