Lg G 2.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Je kaj primerljivega v tej skupini -cenovno in strojno?
confused-1.gif

telephone7.gif

http://www.getgoods.de/detail/index/sArticle/904111

Nazadnje urejeno:

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Če se spogleduješ z Androidom potem načeloma lanskoletni flag shipi kot HTC One, galaxy S4, XPERIA Z1, etc. Sam pri sebi pa se moraš odločiti kaj ti je pri telefonu najpomembnejše, vsak ima svoje +/-

Lahko tudi letošnji kitajski naval ala one plus one, oppo 7 ...

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
No tako je da je prišel čas za zamenjavo telefona, res da mi Nokia še vedno dobro služi spogledujem pa se z tem Lg G 2 , morda se motim da je to dober aparat vendar mi je nekako bolj všečen kot Samsung , ne vem zakaj Samsunga ne trpim ----

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Slab sigurno ni, dober ekran, baterija zelo dobra, tudi kamera naj bi bila ok. Ima pa LG kar veliko svoje navlake, ki se jo da tudi odstraniti, če telefon rootaš. nima reže za SD kartico, ampak 32 GB je verjetno kar dovolj.

Kako je pa s kvaliteto izdelave pa ne vem, naj napiše kdo, ki ga ima. Če nimaš predsodkov (kot jih imam sam
smile-1.gif
) na korejsko tehniko, go for it !

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Meni LG G3 dela super, G2 je pa lanski top model in je tudi super telefon. Drugače pa kar se kvalitetei zdelave, tekočega delovanja in zvočnikov tiče, HTC One M7 zmaga. Sem se kar težko od njega ločil, da sem presedlal na G3.

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Vse deluje kul tako kot je na vseh opisih, če jih bereš. Baterija je zakon, zdrži dva dni. V glavnem samo delovanje je super.
Kvaliteta izdelave pa je za en drek, vse plastično in škripa. Mel sem ga tud že na servisu, kjer so mi mogli šipco od kamere zalept. Tudi kvaliteta servisa od LG je za en drek sm mogu dvakrat telefon poslat pa še so rabli skor cel mesec.
Prej sem mel HTC one S in moj naslednji telefon bo spet HTC.

Nazadnje urejeno: