LG E960 Nexus

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Vidljivost na soncu...glede na to, da sem imel prej Arc S, kjer je bila vidljivosti na soncu zelo švoh je tole super fino fajn
cool-1.gif
Naj pa kakšen napiše primerjavo z ostalimi top šit telefoni, da si boš mogoče lažje predstavljal

GPS pa še nisem sprobal odkar ga imam
d055.gif

Men je kul telefon
smile-1.gif

Imaš pa tukaj vse specifikacije, pa še test primerjavo z Galaxy S3 za primerjavo:
KLIK

Nexus 4 Vs. GS3

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
n4 iz prve roke, slike zadovoljive, ob slabi svetlobi malce slabse, zunaj odlicne...gps, deluje nadvse odlicno, hitro iskanje satelitov...osebno me najbolj razveseli vmesnik, ki nima nepotrebne sare...pac stock a.os, po skoraj da malce manj kot letu uporabe, moram recti da je material iz katerga je telefon izdelan zelo trpezen (do sedaj po telefonih ki sem jih imel najbolj)...videnje na soncu, povem tezje, ker imam folijo na ekranu...ampak mislim, vsaj koliko se spomnim zacetnih dni ki sem jih dal s telefonom skozi brez folije, je bilo boljse kot zdaj s folijo...je res top telefon svoje dobe, vendar ga je povozil cas, tud ce ga dobis za mali denar, nekak ne vidim smotrnosti nakupa...na poti je n5...in se veliko ostalih gizmotov je na sceni, ki bi jih trenutno izbral nad n4, ceprav sem se vedno jako zadovoljen z mojim...

lp, dominic...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Povozil ga je čas? Glede česa? Ker ima noter 10 mesecev star hardware katerega zmogljivost izkoristi 1% uporabnikov?

Težko ga je povozil čas, če ima najnovejši Android in vse kar imajo ostali telefoni.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
...tole s časom je res rahla bučka...
smile-1.gif

Večini android telefonov se upočasni ravno zaradi rama in močjo procesorja. Trenutno gredo mal v ekstreme, ampak pomoje je 1.5 quadcore in pa 2 gb rama čist dovolj, da ti telefon tekoče laufa. Pa tud, če imaš malo morje programov odprtih...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Cas ga je verjetno povozil na papirju glede specifikacij. Ker samo delovanje in hitrost je se vedno top shit. Za qurce merit po specifikacijah pa res vec mogoce ni dober. Mene zelo matra zdaj ko je tak poceni, ker imam kr nekaj zlahte v usa, samo me galaxy nexsus po vec kot letu dni noce in noce razocarat. Enostavno se vedno dela ko raketa. Pa se belega bi imel, pa ga je tezko dobit

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
ne, recem, osebno mi je se vedno top...ker ga imam, ce bi kupoval trenutno...bi se odloco za gs4 gpe, oz cakanje na n5...oz ker je ni pri nas, takoj menjava os.a na stock...vrjetno sodim v tisti 1% uporabnikov, root,rom itd...hw je tako ali tako odlicen, sistem stabilen, kamera je dobra, gps dela tako kot more...od kar ga imam in do zdaj nisem imel enega problema, od 12gb pa zdaj do slabig 3g koliko mi je ostalo...ne vidim nobene upocasnitve, programov gor, precej, nekaj kupljenih, nekaj malo izpod roke =),za delo, hobi, otrok...

kar mi fali je, boljsi zvocnik (okolje dela), je slabsi, (malce se da izbolsati sw, vendar to ni to), vecji in boljsi display, 5 bi bila odlicna ( ja kaj pa je 0.3`...cisto dovolj), boljsa kamera (ni slaba, ampak ob kaksnih prilikah bi lahko bila boljsa, zgoraj omenjena temnejsa oklja) glede prostora me niti toliko ne moti, 12gb za uporabnika, osebno preko dovolj...telefon imam tako prirejen svojim zahtevam...na cedilu me ni pustil se1x...

beli je tako samo od zadaj...=)no ja, ne recem da ni privlacen...za qurce merit pa je tako bilo kaj kupljenga brezveze...osnovna sola in srednja sola sta ze zdavnaj za mano...

200$ je jako mikavna ponudba...lepo ohranjen s2 stane toliko, nov pa se kakih 100$ zraven...ce imas sanso kupi, ce bi ga rad imel...

ga priporocam, osebno pa gledam ze naprej, ker ga pac posedujem...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
ja jasno da gledas naprej, ce ga ze imas. Jaz pa sem dirko za top shit najnovejsimi raketami opustil in se grem rajsi taktiko da ga kupim po pol leta po izidu. Takrat so morebitne napake odpravljene, dobavljivost ni problem in cene padajo. Belega ze mam zdaj, ker mi crni delujejo prevec dolgocasno

I

Izbrisan uporabnik 3287

To je vcasih bilo majdic gmbh. Zdaj so pa electronic4you. V villachu so v atriu (spar center) in pa nasproti mediamarkta.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Da se zna, da je naš čovjek :p

V primerjavi z hoh.de so še zmeraj svinjsko dragi. Res, da sem pogledal samo par nokij.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Glede cen: lahko se skrijejo pred med-markt in saturnom.

tac

Pripravnik
25. sep 2007
152
0
16
Lblana
ksz
Je kdo uspel naročit iz nemškega google play?
Baje gre preko proxija in nemškega naslova celo z našo kreditno...
Moram čez vikend probat , če noben drug ne bo
wink-1.gif