ne, recem, osebno mi je se vedno top...ker ga imam, ce bi kupoval trenutno...bi se odloco za gs4 gpe, oz cakanje na n5...oz ker je ni pri nas, takoj menjava os.a na stock...vrjetno sodim v tisti 1% uporabnikov, root,rom itd...hw je tako ali tako odlicen, sistem stabilen, kamera je dobra, gps dela tako kot more...od kar ga imam in do zdaj nisem imel enega problema, od 12gb pa zdaj do slabig 3g koliko mi je ostalo...ne vidim nobene upocasnitve, programov gor, precej, nekaj kupljenih, nekaj malo izpod roke =),za delo, hobi, otrok...
kar mi fali je, boljsi zvocnik (okolje dela), je slabsi, (malce se da izbolsati sw, vendar to ni to), vecji in boljsi display, 5 bi bila odlicna ( ja kaj pa je 0.3`...cisto dovolj), boljsa kamera (ni slaba, ampak ob kaksnih prilikah bi lahko bila boljsa, zgoraj omenjena temnejsa oklja) glede prostora me niti toliko ne moti, 12gb za uporabnika, osebno preko dovolj...telefon imam tako prirejen svojim zahtevam...na cedilu me ni pustil se1x...
beli je tako samo od zadaj...=)no ja, ne recem da ni privlacen...za qurce merit pa je tako bilo kaj kupljenga brezveze...osnovna sola in srednja sola sta ze zdavnaj za mano...
200$ je jako mikavna ponudba...lepo ohranjen s2 stane toliko, nov pa se kakih 100$ zraven...ce imas sanso kupi, ce bi ga rad imel...
ga priporocam, osebno pa gledam ze naprej, ker ga pac posedujem...