LG E960 Nexus

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Zakaj preprosto ne pocakas na OTA upgrade na 4.2.2 in bos videl, ce se bo zadeva porihtala?

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
3
18
ker se mi resetira 2x na dan :p. Sej cakam, ce bo pa telefon docako ali pa bom mu prej hamer pokazo je pa drugo vprasanje.
No ce ta complete wipe resi bi blo tudi fajn probat, takoj ko zvem kaj tocno je to. Maybe v fastbootu al je to isto ko system restore.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Complete wipe je hard reset in poleg še pobriše cache (predpomnilnik). Preveri na youtube, kak se fleša ali pa kar naredi hard reset pa potem flešni, če bo treba.Ne pozabi shranit pomembnih podatov!

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Potegni dol Nexus toolkt tukaj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 in potem s tem operiraj
smile-1.gif

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
3
18
OK restoro isti reeboti! Semi pa pravkar on 22:22 dobil 4.2.2 over air update. Da vidimo z tem te a ne!

Nazadnje urejeno:

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
3
18
Ja ne. Ponoci je zdrzal celo noc torej 7+ ur. Seveda ga te ne prklam nic.
Torej se enrkat kaj se zgodi. Nekaj pac klikam potem vse frizne ekran, torej nic se ne odziva, brez errora reboot na google logo.
In 4.2.2 tega ni fixalo. Zdaj mi se samo ostane da Wifi ne uporabljam nekaj cajta in probam z Data signalom. Potem bom pa vse aopse odstrano in spet factory. Pol pa lahko z gotovostjo recem da je fon kaput right?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Po vsaki nadgradnji (tudi preko OTA) je priporočljivo-nujno naredit factory reset.
Sistem se mora na novo postavit in sparit z strojno opremo.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
3
18
Sem naredo takoj po 4.2.2.
Zaj sem seenrkat prebral te reboot probleme ko pisejo o njih. Vsi pravijo da reboota soft reboot samo do nexus X logota.
Moj reboota cisto do zacetka do google logota. To pomoje sploh ni isti problem.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
3
18
zakaj za vraga ni ne fife 12 in ne pes 13 na marketu za N4. Moram real futball spilat ki je cudni.

Nazadnje urejeno:

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ce grem na webu na play mi napise, da fifa 12 ni na voljo v moji drzavi. Tako da je verjetno tudi pri tebi isti problem in ne to, da imas N4.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
3
18
meni na play pokaze da je This app is compatible with some of your devices.
drugi device je bluestack win dows player. Na youtubu vidim da na n4 dela. Sem pa batmana kupo za hec malo, da testiram ce se pregreva.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Ekola pa ga imam tudi jaz.
cheer.gif

Sem ga samo odpakiral in se je že updejatl na 4.2.2.
zmaga.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Vmes sem tudi že jaz nekaj dni na Nexus 4. Bootloader je že odklenjen, rootan da sem lahko restorel aplikacije s TitaniumBackup.

Če kdo želi rootati aparat ima na voljo 2 toolkita, Wug's Nexus Toolkit ali pa Nexus 4 Toolkit na XDA Developers forumu.

Drugače pa telefon deluje zaenkrat super, hitrosti delovanja ni potrebno posebej omenjati saj je hiter kot ris
smile-1.gif
Neki dopadljivih bolj trpežnih etuijev še ni na voljo, čakam da vidim kaj bo Otterbox pripravil.

Dokupil sem exDialer, ker stock dialerju manjka nekaj stvari, Nova Luncher Prime in Light Flow za urejanje opozoril z LED diodo.

Čez nekaj dni bom pa sprobal še Qualcommov app za uravnavanje porabe baterije.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik bvader pravi:

Drugače pa telefon deluje zaenkrat super, hitrosti delovanja ni potrebno posebej omenjati saj je hiter kot ris
smile-1.gif
Neki dopadljivih bolj trpežnih etuijev še ni na voljo, čakam da vidim kaj bo Otterbox pripravil.

V grobem pašejo tudi etuiji od S3, edino malo bolj na tesno gre telefon not (ampak se v roku par dni itak zrahljajo).