Z mojo sva sklenila, da na Bled ziher ne, saj so tako sladko povzdignili nos nad Slovenci - naj ne hodijo gužve delat.
Bo pršla nemaćka turist in reševala sezona.
Ah, daj no... zmenjeno smo meli že zdavnaj... Ko smo bli tam za martinovanje, smo se zmenli za enkrat sredi junija, en vikend, 12 oseb, 6 sob... zdaj pa, če so že boni, sem pač vprašal...
Dodatek: no, pa tudi letos bomo tam martinovali...
Kje je pa tukaj multiplikativni učinek?Lahko. Je bilo objavljeno.
se strinjam...in kako žalostno....še pol leta nazaj smo domači gosti bili dobesedno višek v večini turističnih krajih pri nas.....da ne govorim o odnossu gostincev, nič bolje če ne še slabše....in isti ti pričakujejo od nas in države, da rešujemo to gnojnico ....ko se riti napolnijo in bomo spet višek in nonstop poslušali "če kaj ne paše lahk ogreš drugam"...in ne, to ni kr neki, to se je redno dogajalo.....Z mojo sva sklenila, da na Bled ziher ne, saj so tako sladko povzdignili nos nad Slovenci - naj ne hodijo gužve delat.
Spomni se tiste zgodbe o prekladanju jajc v.leclercu in mercedesu zunaj na parkirišču.Največji absurd pri vsem skupaj pa je, da nekdo, ki se "javno hvali", da ima nov avto z vso opremo, top shit bajto, nov 75" televizor in še polno takšnih cvetk, tukaj polemizira, kako državo okrog prenest za 200€ bon...
Spomni se tiste pravljice o prekladanju jajc v.leclercu in mercedesu zunaj na parkirišču.
Skrivnost.
Mislim, da sem tu na forumu videl v prekmurju eno super gostilno z prenočišči. NE najdem. Pomoč prosim
ja še to. kot je eden omenil, da nam obljubljajo dvig kvalitete storitev. kaj, a prej ko smo plačevali so bile slabše?
Tukaj me sigurno ne vidijo! Cene so nenormalne, nisem bedak, da dajem za 4-člansko družino v sezoni cca. 70€/dan!!! Hvala lepa!