KSZ
app sem si naložil bolj iz firbca kot zares. Nisem imel nobenih pričakovanj pa sem si rekel probaj.
V omari mi je ležal že 1 leto note3 "reveža je zadela stena". Na servisu so mi dejali, da je šla osnovna plošča in se več ne "izplača" popravilo.
Nič.... ajde grem ga rastavit in probat prodat po delih.
1x si vzamem čas in ga lepo razstavim poslikam in "za probo" to dam na letgo.......čez 20 min se je usulo. V roku 48 ur sem prodal večino aparata po delih. Kar me je presenetilo je bilo koliko sem iztržil iz predmeta, ki je bil namenjen v smeti.
Po prvi dobri izkušnji sem probal še 1x
Ponovno gsm apart katerega sem se naveličal in sem imel ogledanega že novega a se mi ni zdelo nesmiselno odplačat anex katerega sem imel še 3 mesece.
Ponovno dam na letgo in ceno nastavim "koliko bi mogel še odplačat ter še za 1 večerjo".........brn brn brn čez cca 1 uro spet ista zgodba. Prodan v 1,5 ure. Jaz zadovoljen kupec tudi, ker mi je pisal kako je super aparat.
Zadnja avantura
Ni tega 14 dni.....imel sem preveč časa in odprem app. Začnem frcat in mi pade v oko 1 kamp prikolica 5 km od mojega doma. Se odpeljem to pogledat.
pripeljem se direkt v ciganski tabor.
Ma si mislim "stari moj ti si bedast" a v meni pravi če si tukaj poglej.
Stopim ven iz avta....."gospod,gospod,gospod,..kaj želite" nič baje imate eno prikolico za prodat. A cuckov okoli mene vsaj ene 10 komadov.
Me peljejo do prikolice pogledam znotraj zunaj plus baldehin vse ok tudi še smrdelo ni nič. Ehhh cena in začnemo cincat. v glavnem se zmenimo za ceno in kupim.
pripeljem domov parkiram poslikam in dam takoj na letgo. čez 3 ure se mi javi tip, da pride pogledat. Fant pogledal kupil zapel in odpeljal.
Sam sem lepo pospravil 1/2 slo povprečne plače zaslužka v žep in se mi smeji.
Tako da, JA letgo mi je všeč.