O bi se dogajale bi. Bi pa mi bili tisti, ki bi povzročali ekscese.Če ne bi mi harali po njegovi državi, bi bili oni 100 let pred nami in se taki stvari ne bi dogajale!
O bi se dogajale bi. Bi pa mi bili tisti, ki bi povzročali ekscese.Če ne bi mi harali po njegovi državi, bi bili oni 100 let pred nami in se taki stvari ne bi dogajale!
Lol, to troje je vse isto. Zame barva kože ne obstaja, vsi smo ljudje in vsi smo si enakovredni. Razlika je samo v tem kdo je dober (sprejema vse) in kdo je slab (sovraži druge). Jaz sprejemam vse.Seveda si fašist, pa tudi nacist in nacionalist. Zakaj se sprenevedaš?
Kdo dela razliko na podlagi kože?
In tebe drugi povsem enako.Lol, to troje je vse isto. Zame barva kože ne obstaja, vsi smo ljudje in vsi smo si enakovredni. Razlika je samo v tem kdo je dober (sprejema vse) in kdo je slab (sovraži druge). Jaz sprejemam vse.
Praviš, da bi bile vloge zamenjane? Mislim, da oni ne bi storili nam nič žalega.O bi se dogajale bi. Bi pa mi bili tisti, ki bi povzročali ekscese.
Pa saj nam niti sedaj ne.Praviš, da bi bile vloge zamenjane? Mislim, da oni ne bi storili nam nič žalega.
Lol, to troje je vse isto. Zame barva kože ne obstaja, vsi smo ljudje in vsi smo si enakovredni. Razlika je samo v tem kdo je dober (sprejema vse) in kdo je slab (sovraži druge). Jaz sprejemam vse.
Človek, ki ga sovražni govor nekoga toliko premakne, da uporabi fizično silo proti tistemu človeku, je navadni psihopat. Nekdo s srednjo mero inteligence mora v sekundi izračunat, kaj ima težje posledice zanj, če se že v osnovi ne zaveda, kaj je prav in kaj ne. Sovražni govor je zaenkrat še vedno le blebetanje.Glej, če bi vsaj malo razumel napisano, bi verjetno ugotovil, da se s sovražnim govorom vse začne. Razumeš sedaj?
če za tebe barva kože ne obstaja, to ne pomeni nič drugega kot to da si farbnblind.Lol, to troje je vse isto. Zame barva kože ne obstaja, vsi smo ljudje in vsi smo si enakovredni. Razlika je samo v tem kdo je dober (sprejema vse) in kdo je slab (sovraži druge). Jaz sprejemam vse.