Lepote multikulturnosti 4

disc

Guru
4. feb 2011
2.627
725
113
Ubistvu mi je fascinantno....en uvoženi naredi štalo....ok zastopim jezo ljudi 105%.....ampak zakaj pol žažigat avtobuse...pa avtomobile....fuknjeno!

Raj zažgi kak migrantski center pol že...
Predvidevam, da je bil tale en samo pika na i. Mi je pa res primitivno uničevati avtomobile in zažigat vse pred sabo. Pa ni važno, kdo to počne, a so to protestniki, migranti, navijači...

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.012
9.081
113
1000025726.jpg

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.921
4.242
113
Ljubljana
hmpg.net
Vzbujanje sovraštva do skupine ljudi zaradi vere, nacionalne pripadnosti ali spolne usmerjenosti ni ravno najbolj lepo, kaj ne. Je pa čisto krščansko, to pa priznam.

"Lancashire Police arrested a 30-year-old local man on suspicion of attempted murder; the girl's injury is serious but not life-threatening, with no further suspect details released."
Prvi niti ni bil migrant, samo prave barve ni.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.723
6.916
113
blizu močvirne prestolnice
Vzbujanje sovraštva do skupine ljudi zaradi vere, nacionalne pripadnosti ali spolne usmerjenosti ni ravno najbolj lepo, kaj ne. Je pa čisto krščansko, to pa priznam.

"Lancashire Police arrested a 30-year-old local man on suspicion of attempted murder; the girl's injury is serious but not life-threatening, with no further suspect details released."
Prvi niti ni bil migrant, samo prave barve ni.
Vsak napadalec je za mene enak. Hec je, da tvoji močno prednjačijo vsaj v odstotkih na prebivalstvo. Ej nisi nič komentiral o Karmelu