sure, noben se ne bo najdu tam pri hillbilly-ju, par dni nazaj pa lepit balinkbalink karavana, ki bi ga ziher kupu en hud intelektualcBom še tole nalepil - video iz dokumentarca, katerega bistvo je enako kot pri slikah iz prejšnjih postov

Vsak clovek je rasist, brezveze tu debatirat
Seveda paše in obsijan medtem pa ti je,kar delajo ostali predvsem nevzgojeni islamistiA tole tudi paše sem?
![]()
Napad na 12-letnega temnopoltega otroka v Mariboru
Na Titovem mostu v Mariboru je v soboto popoldne neznanec s solzivcem po obrazu poškropil 12-letnega otroka in njegovo mamo. Oba sta noč preživela v mariborskem kliničnem centru. Dejanje je ostro obsodil zagovornik načela enakosti Miha Lobnik.www.rtvslo.si
A čefur pa ne more biti rasist? Kako lahko kar tako obsodiš Slovenca? Veš koliko nas je čistih? Težko da milijon.
In ja tudi to paše sem in sem proti takim načinom in dejanjem. Če se človek zlije z okolico ki je vseeno ali je temen, rumen, muslimani, lgtb....
Tist ki bere tvoje umotvore, mu je jasn, da nisi čist.Veš koliko nas je čistih? Težko da milijon.
cphpost.dk
Survey Reveals Widespread Case Closures Without Proper Review
A new internal survey among officers in East Jutland Police has exposed serious challenges in how cases are handled. Over one-third of those questioned admitted they had been instructed to close cases without taking the necessary investigative steps. Almost 30 percent said they had given citizens incorrect or misleading reasons when cases were dismissed. This inquiry follows several revelations about what officers themselves have called “washing cases,” a practice where investigations are intentionally simplified or ended to help manage heavy workloads. The results have shaken both lawmakers and the public