Točno to!fašistka![]()
"Opazila sem neznanega moškega temnejše polti in neobrite brade."
Policistka je očitno polna predsodkov, samo zaradi barve kože ji je bil sumljiv. Če bi ga pustila pri miru se nebi nič zgodilo.
Točno to!fašistka![]()
Ja zaradi dela s hrano... saj veš.Ker smo glih v taki temi in KSZ: zakaj ima večina (tujih) dostavljalcev Wolt/... maske čez obraz?
Resno vprašanje!
Bi razumel če so iz nekih ultra toplih krajev in jih sedaj zebe, ampak imajo tako tudi poleti. Mogoče zaradi sramu, če bi jih kdo (doma) prepoznal? Ostali (roparski) nameni so mi malo brez veze.
Poglej priponko 101871
Evo:Ker smo glih v taki temi in KSZ: zakaj ima večina (tujih) dostavljalcev Wolt/... maske čez obraz?
Resno vprašanje!
Bi razumel če so iz nekih ultra toplih krajev in jih sedaj zebe, ampak imajo tako tudi poleti. Mogoče zaradi sramu, če bi jih kdo (doma) prepoznal? Ostali (roparski) nameni so mi malo brez veze.
Poglej priponko 101871
Hvala. Vsak dan se kaj novega naučim, pa vseeno bom tumast umrl.Evo:
![]()
Zakaj Nepalci sredi vročinskega vala hodijo okrog v zimski obleki in s prekritim obrazom? Razlog je bolj žalosten, kot si mislite
Seveda obstajajo tudi praktični razlogi, zakaj nekateri na vročini nosijo dolge rokave.slovenskenovice.delo.si
Nisi edini, sem tam...Hvala. Vsak dan se kaj novega naučim, pa vseeno bom tumast umrl.![]()