Lepote multikulturnosti 4

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.317
1.433
113
Leto nazaj sem imel v Avstriji sodelavca, Sirca. Prisel pred vsemi temi migranti, legalno, s papirji. Imel je izjemno slabo mnenje o vseh teh, ki so rinili ilegalno cez meje. In je kar nekaj takih, ki so ostali v Avstriji, dobilo njegov kontakt. Baje nenormalni ljudje, velik izogib.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.254
16.544
113
Lep dokaz v praksi, da se med prišleki oz. novoselci v Evropi najdejo tudi normalni ljudje. Čimveč takšnih.
To je bolj pravilo, kot izjema. Torej se med prišleki najdejo tudi kriminalci in neuravnovešenci.
Si hotel povedati, da je med prišleki več kriminalcev, kot normalnih ljudi?
Ne, hotel sem povedati, da je ta dogodek lep dokaz v praksi, da se med prišleki oz. novoselci v Evropi najdejo tudi normalni ljudje in da si želim čimveč takšnih.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.947
1.638
113
Notranjska
1. Migrantov je vedno več ker so njihove drzave v *****.
2. Vedno bolj so nasilni zaradi vedno bolj konzervativnega islama. Zakaj se je pa ta radikaliziral pa lahko samo teoriziramo.
Živiš v iluziji, vse to je inscenirano, do sedaj je znano, da se je tip radikaliziral preko Tik Toka.
To so moderne metode kako pinpoint določiti osebo in jo pripraviti do takšnega dejanja.
Zdaj lahko vsi držimo glave v pesek in se sprenevedamo da to ni mogoče ampak AI in družbena omrežja obvladujejo ogromno bazo ljudi in njihovih podatkov, nagnjen, preferenc, potem pa samo vklopljajo stikala in jim odpirajo vrata ter jih vodijo kamor želijo.
Nekomu ustreza da se Evropa radikalizira v desno.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

delter333

Guru
21. maj 2010
1.947
1.638
113
Notranjska
Vse muslimane je treba nagnati nazaj od koder so prišli, pravi množica na Altru, Nemčiji, Sloveniji, Angliji.......
Vse.
Zadnjič je en modrec na MMC lepo povedal, ko prideš v Savdsko Arabijo, podpišeš da boš spoštoval njihov način življenja ali nekaj podobnega, v nasprotnem te takoj deportirajo. Menim da je to dobra rešitev katera bi rešila veliko problemov. Žalostno je ker je za levičarje to skrajnost, pol pa v jok ker se ljudje nagibajo v desno. Putinu in Trumpu se pa smeji.To ni dobro in sedanja garnitura bi se.morola nujno v roke vzet, ker drugače Evrope kot take ne bo več, potem smo pa vsi palčki in nas bodo obračali vsakega po svoje.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.768
3.976
113
Ljubljana
hmpg.net
Zadnjič je en modrec na MMC lepo povedal, ko prideš v Savdsko Arabijo, podpišeš da boš spoštoval njihov način življenja ali nekaj podobnega, v nasprotnem te takoj deportirajo. Menim da je to dobra rešitev katera bi rešila veliko problemov. Žalostno je ker je za levičarje to skrajnost, pol pa v jok ker se ljudje nagibajo v desno. Putinu in Trumpu se pa smeji.To ni dobro in sedanja garnitura bi se.morola nujno v roke vzet, ker drugače Evrope kot take ne bo več, potem smo pa vsi palčki in nas bodo obračali vsakega po svoje.
Dajati SA kot vzor, po kateri bi se morali ravnati v EU,ki je (tako trdimo) vzor demokracije in razvoja, je dokaz, kam sodiš.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.947
1.638
113
Notranjska
Dajati SA kot vzor, po kateri bi se morali ravnati v EU,ki je (tako trdimo) vzor demokracije in razvoja, je dokaz, kam sodiš.
Levi znate vedno narediti dober spin, navreči nekaj floskul in popljuvati mesenžerja, samo bistvo je nepomembno, če bi to izjavil omiljeni vodja Luka bi bilo pa razsvetljenje.
Poslušaj si na MMCju avdio tega pogovora potem se pa vprašaj kam sodiš ti.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Kamele0N

mistique

Guru
16. jun 2009
14.291
2.094
113
Emona / Carnium
Ne, hotel sem povedati, da je ta dogodek lep dokaz v praksi, da se med prišleki oz. novoselci v Evropi najdejo tudi normalni ljudje in da si želim čimveč takšnih.
Potem si povedal več, kot si hotel.

Morda gre za kognitivno disonanco, ker je v tem, kar trdiš še eno sporočilo. Da se med prišleki najdejo normalni. Če je med prišleki treba iskati normalne, so ti v manjšini. Večina pa je [vstavi poljuben logičen sklep].

mistique

Guru
16. jun 2009
14.291
2.094
113
Emona / Carnium
Mistočni, ti daješ plus ampak vsi smo za to kar je napisalPHOBIA.
Zakaj "AMPAK vsi smo za to...", če pa sem tudi jaz lajkal?
Logično (ne pa tudi slovnično) pravilno bi bilo: Mistočni, ti daješ plus, TOREJ smo vsi za to kar je napisalPHOBIA.

A maš ti problem z razumevanjem tako preproste stvari, kot je lajk? :valjamse: Sem ga premalo močno stisnil?

• Haha
Reactions: aljoman

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.254
16.544
113
Potem si povedal več, kot si hotel.

Morda gre za kognitivno disonanco, ker je v tem, kar trdiš še eno sporočilo. Da se med prišleki najdejo normalni. Če je med prišleki treba iskati normalne, so ti v manjšini. Večina pa je [vstavi poljuben logičen sklep].
Ne, nisem povedal več kot sem hotel. Povedal sem točno in samo to kar sem hotel, vse ostalo so zgolj in samo tvoje domneve, ki so zapovrh vsega tudi napačne saj - če bi že moral razvijati oz. razlagati razmišljanje naprej - bi bila moja naslednja trditev sledeča: med drugim je to tudi direkten dokaz, da niso vsi prišleki (naši kulturi in vrednotam) neprilagojeni ekstremisti tako kot to trdijo nekateri, tako na splošno kot tudi na forumu. Izvoli sedaj predvidevati (oziroma sklepati kot si se lepo tudi sam izrazil) dalje.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Ss304

Fizikalc
31. jul 2020
127
143
43
Me pa prav zanima kako se naši pripravljajo na kaj takega, ker je samo še vprašanje časa kdaj se bo, Bog ne daj, zgodilo

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

mistique

Guru
16. jun 2009
14.291
2.094
113
Emona / Carnium
Ne, nisem povedal več kot sem hotel. Povedal sem točno in samo to kar sem hotel, vse ostalo so zgolj in samo tvoje domneve, ki so zapovrh vsega tudi napačne saj - če bi že moral razvijati oz. razlagati razmišljanje naprej - bi bila moja naslednja trditev sledeča: med drugim je to tudi direkten dokaz, da niso vsi prišleki (naši kulturi in vrednotam) neprilagojeni ekstremisti tako kot to trdijo nekateri, tako na splošno kot tudi na forumu. Izvoli sedaj predvidevati (oziroma sklepati kot si se lepo tudi sam izrazil) dalje.
Povedal si več, kot si napisal :fredi: Morda nisi hotel. Morda celo ne misliš tega. Ampak logično gledano izjava sporoča (tudi) to, kar sem opisal. Hvala, da si pojasnil kaj si mislil in česa si želiš več.

V tem kontekstu je dobra novica, da je normalnih migrantov že zdaj (pre)več kot nenormalnih :zavijazocmi: Žal, so razlike med našo kulturo in kulturo migrantov ena stvar, druga pa so neuravnovešeni posamezniki (morda skupine?!) in bo pri taki masi najbrž še naprej jeba.
Mislim pa, da EU tega vprašanja sploh zares ne rešuje. Jaz glasujem za brezplačno vožnjo "domov" za vse ilegalce brez izjeme in ekspresna izvedba te vožnje. Tudi, če se ne bi zgodil en sam incident...