Lepote multikulturnosti 4

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.305
819
113
Ko leve motijo desnicarske ideje in misli, so napredni. Ko desnicarja motijo desnicarske ideje, so naciji.

In ja, pravico ima, da ga stvari motijo.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

B81

22. jul 2007
37.581
10.868
113
Ahh dej no, tipa motijo vsi, ki niso taki kot je sam. Po vseh temah isto.
Naj gre v gozd, jamo, pod vodo... Samo bo spet najdu nekaj ali nekoga, ki mu bo šel na qurac
Ja in kaj to tebe mede, če gre njemu na qrac? Si se vprašal kako in zakaj SI TI prišel do spoznanja, da zdaj on s tem tebe moti? Veš zakaj te moti?
Ker si čisto isti, le da tebe moti 6power, njega pa kdo drug. Isti si kot vsi ostali zato pa si se oglasil.

• Wow
Reactions: Samo Svoj

B81

22. jul 2007
37.581
10.868
113
Uparabljaj prvo osebo prosim!

Primer: Isti si kot smo vsi ostali zato pa si se oglasil.

Isti kot SMO vsi ostali.

1736435618997.png

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.310
2.933
113
Lublana
Obišči stran
Ahh dej no, tipa motijo vsi, ki niso taki kot je sam. Po vseh temah isto.
Naj gre v gozd, jamo, pod vodo... Samo bo spet najdu nekaj ali nekoga, ki mu bo šel na qurac
In v čem je problem? Pojdi ti v gozd in si ugasni internet, če te moti kaj pišem. Nisem vedel, da na tem forumu ne smeš napisat kaj te moti in da se v debato lahko vklopiš samo, če se z vsem strinjaš.
Une iz 8. marca tudi kar naprej nekaj moti pa jih stalno zagovarjaš.... Zakaj eni ja, drugi ne?

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.847
-1.351
63
Pa človek, piši kar hočeš. Nisem nikjer napisal kaj smeš in kaj ne. Samo napisal sem, da ti gre vse na qurac in stalno pizdakaš. Pa reci če ni res.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.310
2.933
113
Lublana
Obišči stran
Pa saj pišem kar hočem, pa se ravno zaradi tega vžigaš. Daj zberi se malo.
Nikjer nisem zapisal, da kaj ni res. Zakaj blodiš in mi podtikaš?
Tu na forumi se večina uporabnikov največkrat oglasi, samo kadar jih, kaj moti ali mu gre na quraz. Že same teme se po večini odprejo zgolj zaradi tega. Zmedeni si človek, zmeden.

• Haha
Reactions: jest5 in aljoman

B81

22. jul 2007
37.581
10.868
113
Valda da ko nekaj napišeš, je za to bil sprožilec. Ali dobra volja ali težnja pomoči drugemu ali samo zajebancija, v podobnih temah kot je ta pa je sprožilec zapis koga, s komer se ne strinjaš in potem našišeš očitek - ki ni zajebancija - seveda zakamufliraš v bebav: kje sem napisal da me ka moti...

• Haha
Reactions: jest5 in aljoman