Manjka samo še znak, prepovedano zaletavanje s tovornjaki v množico!
Tale znak je videti fejk, kot da ga je nekdo sam naredil in z vezicami pripel. Obstajajo pa v Nemčiji podobni in resnični znaki.
Ne omejuj svoboščin.Jaz pa sploh nisem vedel, da je dejansko kje prepovedano. Zgolj zaradi tega, ker se s tem vprašanjem nikoli niti nisem ukvarjal. Sem mislil, da je pri tem dovolj neka čisto osnovna zdrava pamet.
Evgenik.Če te "svoboščine" potem povzročijo en kup kretenov, ki jih je treba vzdrževat, se pač to prepove.
Ali pa še bolje: opozori se, da je ta "svoboščina" medicinsko dokazano škodljiva, in se posledic NE financira iz kakršnegakoli skupnega fonda.
A je res treba čisto vse v zakone napisat?Zanimiv pristop k problemu.
Ni problem, da je to v UK dovoljeno že leta (stoletja, saj je to bilo popularno predvsem med plemstvom), pa se ni nihče sekirali (mimogrede, bolj kot Islam je problem kultura, v Pakistan je to recimo bistveno bolj popularno, kot v drugih muslimanskih kulturah), celo večina ni vedela, da je sploh dovoljeno
Zaradi mene lahko seksa kdor hoče s kom/čimer hoče.Evgenik.
Sam hec je, da je tole bilo popolnoma normalo še par desetletji nazaj ponekod na Hrvaškem in v Avstriji. Pa zihr se tudi sedaj še kaj najde.A ja, govorimo o bradačih. Odpade zdrava pamet in šola
Plačevat /pomagat ti mora bit v čast in dolžnost.Zaradi mene lahko seksa kdor hoče s kom/čimer hoče.
Lahko se vozijo brez varnostnega pasu. Lahko pijejo, kadijo, jejo 3x dnevno v McDonaldsu.
Ampak ne se čudit, če se potem ostali ljudje uprejo plačevanju za posledice teh neumnosti.
Ja, kadar se ti zgodi nesreča. Ne pa za namerne neumnosti.Plačevat /pomagat ti mora bit v čast in dolžnost.
Nesreča se jim zgodi, ker so pod psihičnim pritiskom, ker jim zakonodaja teh porok ne dovoljuje.Ja, kadar se ti zgodi nesreča. Ne pa za namerne neumnosti.